Ημερίδα αφιερωμένη στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη
«Bullying=Βιασμός της αξιοπρέπειας» είναι το θέμα της ημερίδας που πραγματοποιείται στο Σπίτι του Πολιτισμού την ερχόμενη Δευτέρα 19 Μαρτίου στις 18:00 το απόγευμα στη μνήμη του αδικοχαμένου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη.
«Bullying=Βιασμός της αξιοπρέπειας» είναι το θέμα της ημερίδας που πραγματοποιείται στο Σπίτι του Πολιτισμού την ερχόμενη Δευτέρα 19 Μαρτίου στις 18:00 το απόγευμα στη μνήμη του αδικοχαμένου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα μιλήσουν ο εφευρέτης – καθηγητής Γεώργιος Θ.Παυλίδης, ο, πρόεδρος «Το Χαμόγελο του Παιδιού και του ΕΑΝ» Κων/νος Γιαννόπουλος και ο Διευθυντής Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ΕΛ.ΑΣ. Γεώργιος Παπαπροδρόμου.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
in.gr
- Εργατικό ατύχημα στη Βοιωτία – Ακρωτηριάστηκε 22χρονος στο πόδι
- Τιμωρία μιας αγωνιστικής και πρόστιμο στον Ηλιόπουλο για το επεισόδιο με τον Μεντιλίμπαρ
- Πίσω στα 90s «στέλνει» τους Ρώσους στρατιώτες στην Ουκρανία η Starlink – Τι έκανε ο Έλον Μασκ
- Η Huawei αναδεικνύεται Top Employer 2026 για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα
- Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη από την Ανεξάρτητη Αρχή Ελέγχου της Αγοράς
- SpaceX: Μετά τα αυτοκίνητα, τους πυραύλους και τα ρομπότ, ο Μασκ ετοιμάζει δορυφορικό τηλέφωνο
- ΚΕΔΕ: Η Ελληνική Γλώσσα έχει οικουμενική αξία
- Κουτσούμπας: Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από τα κέρδη τους – «Παρών» στην απεργιακή συγκέντρωση στον Πειραιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 06.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-david-kanigan-239927285-35070884-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442