Τους ισχυρισμούς της Νέας Δημοκρατίας για την έρευνα του FBI για την υπόθεση της Novartis και τις αναφορές ή όχι σε ονόματα ελλήνων πολιτικών έσπευσε να διαψεύσει το Μέγαρο Μαξίμου.
Τους ισχυρισμούς της Νέας Δημοκρατίας για την έρευνα του FBI για την υπόθεση της Novartis και τις αναφορές ή όχι σε ονόματα ελλήνων πολιτικών έσπευσε να διαψεύσει το Μέγαρο Μαξίμου.
Σύμφωνα με πηγές της κυβέρνησης, διπλωματικός σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα είχε συνομιλία με τον αμερικανό πρέσβη Τζέφρι Πάιατ, όπου ο δεύτερος του διευκρίνισε πως κατά τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ουδέποτε αναφέρθηκε στο εάν υπάρχουν ή όχι έλληνες πολιτικοί στις έρευνες του FBI.
«Εξάλλου δεν θα μπορούσε να τοποθετηθεί ως προς την ουσία της υπόθεσης, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διερεύνησή της τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ελλάδα» υπογραμμίζουν οι κυβερνητικές πηγές.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας