Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία αντιμετωπίζουν από το απόγευμα της Τρίτης οι κάτοικοι σε πολλές περιοχές του Δήμου Σφακίων.
Τεράστιοι όγκοι από χώματα και πέτρες, νωρίς το απόγευμα, κατέκλυσαν τους οικισμούς της ευρύτερης περιοχής του Βουβά στον Δήμο Σφακίων, καθώς από τις ισχυρές βροχοπτώσεις σχηματίστηκαν ορμητικοί χείμαρροι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr σπίτια κατακλύστηκαν από νερά και φερτά υλικά, ενώ έκλεισε και το επαρχιακό δίκτυο της περιοχής.
Όπως είπε ο Δήμαρχος Σφακίων Γιάννης Ζερβός υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα, ενώ πυροσβέστες από το κλιμάκιο Ανώπολης αλλά και από τις Βρύσες έσπευσαν στην περιοχή για να απομακρύνουν κατοίκους από τα σπίτια που έχουν υποστεί ζημιές.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.