Με το απουσιολόγιο του Όσκαρ Γκαρθία να είναι γεμάτο ο Ολυμπιακός
ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής (18/02) αναμέτρησης
με τον Πανιώνιο για την 22η αγωνιστική της Super League.
Με το απουσιολόγιο του Όσκαρ Γκαρθία να είναι γεμάτο ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής (18/02) αναμέτρησης με τον Πανιώνιο για την 22η αγωνιστική της Super League.
Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει τους τραυματίες Σισέ, Φορτούνη και Σεμπά, καθώς και τους τιμωρημένους Πάρντο και Ρομαό. Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκεται ο Ταχτσίδης που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε τις τελευταίες ημέρες.
Ο Ολυμπιακός καλείται να αγωνιστεί χωρίς τους φιλάθλους του, ενώ εκτός από τον Πανιώνιο, έχει να αντιμετωπίσει και την κακή ψυχολογία από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και την ποινή αφαίρεσης των τριών βαθμών που του επιβλήθηκε για τα επεισόδια μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ για τη Super League.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.