Με πολλές απουσίες αλλά με Ταχτσίδη ο Ολυμπιακός
Με το απουσιολόγιο του Όσκαρ Γκαρθία να είναι γεμάτο ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής (18/02) αναμέτρησης με τον Πανιώνιο για την 22η αγωνιστική της Super League.
Με το απουσιολόγιο του Όσκαρ Γκαρθία να είναι γεμάτο ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής (18/02) αναμέτρησης με τον Πανιώνιο για την 22η αγωνιστική της Super League.
Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει τους τραυματίες Σισέ, Φορτούνη και Σεμπά, καθώς και τους τιμωρημένους Πάρντο και Ρομαό. Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκεται ο Ταχτσίδης που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε τις τελευταίες ημέρες.
Ο Ολυμπιακός καλείται να αγωνιστεί χωρίς τους φιλάθλους του, ενώ εκτός από τον Πανιώνιο, έχει να αντιμετωπίσει και την κακή ψυχολογία από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και την ποινή αφαίρεσης των τριών βαθμών που του επιβλήθηκε για τα επεισόδια μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ για τη Super League.
Αναλυτικά η αποστολή: Χουτεσιώτης, Ίβουσιτς, Προτό, Ιγκόρ, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Χατζισαφί, Κούτρης, Ένχελς, Νικολάου, Ταχτσίδης, Οφόε, Μάριν, Ζιλέ, Μάρτινς, Ανδρούτσος, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ, Βέργος.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Παρακεταμόλη στην εγκυμοσύνη: Μεγάλη μελέτη καταρρίπτει τους ισχυρισμούς Τραμπ
- Άφαντη για 12η ημέρα η Λόρα – Η απάντηση της οικογένειας για τα όσα ακούγονται περί βίας
- Πέσιτς: «Αυτό που κάνει η Euroleague είναι καταστροφικό»
- Meteo: 294 νεκροί από ακραία καιρικά φαινόμενα σε 25 χρόνια – 633 επεισόδια με κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις
- Τραμπ: «Φίλε δεν καταλαβαίνω τι κάνεις με τη Γροιλανδία» – Ο αμερικανός φέρνει στο φως προσωπικά μηνύματα του Μακρόν
- Σάντος: «Σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Χανιά: Υπάλληλος σούπερ μάρκετ «ξάφριζε» το ταμείο
- Σάμος: Εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε στον 47χρονο εκπαιδευτικό για διακεκριμένη προσβολή ανηλίκων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442