Με το απουσιολόγιο του Όσκαρ Γκαρθία να είναι γεμάτο ο Ολυμπιακός
ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής (18/02) αναμέτρησης
με τον Πανιώνιο για την 22η αγωνιστική της Super League.
Με το απουσιολόγιο του Όσκαρ Γκαρθία να είναι γεμάτο ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής (18/02) αναμέτρησης με τον Πανιώνιο για την 22η αγωνιστική της Super League.
Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει τους τραυματίες Σισέ, Φορτούνη και Σεμπά, καθώς και τους τιμωρημένους Πάρντο και Ρομαό. Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκεται ο Ταχτσίδης που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε τις τελευταίες ημέρες.
Ο Ολυμπιακός καλείται να αγωνιστεί χωρίς τους φιλάθλους του, ενώ εκτός από τον Πανιώνιο, έχει να αντιμετωπίσει και την κακή ψυχολογία από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και την ποινή αφαίρεσης των τριών βαθμών που του επιβλήθηκε για τα επεισόδια μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ για τη Super League.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Μποζιντάρ Σαραμπογιούκοφ, ο ταλαντούχος άλτης με την καλύτερη επίδοση στον κόσμο τη φετινή σεζόν – Το προφίλ του 21χρονου Βούλγαρου που «απειλεί» τον Τεντόγλου στον αποψινό τελικό του μήκους.
Σοκαριστικός τραυματισμός αθλήτριας σε αγώνα ποδηλασίας στον αγώνα Μιλάνο-Σαν Ρέμο, που γλίτωσε την καραμπόλα, αλλά όχι την πτώση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Ο κακός χαμός προκλήθηκε ανάμεσα στον Λούκα Ντόντσιτς και τον Γκόγκα Μπιτάντζε, με τον Σλοβένο αστέρα να κατηγορεί τον Γεωργιανό σέντερ ότι του έβρισε την οικογένεια.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας