Νέα καλή εμφάνιση είχαμε από τον Κώστα Φιλιππίδη στη σεζόν του κλειστού,
αφού στο μίτινγκ του Κότμπους βελτίωσε κατά δύο εκατοστά την καλύτερη
εφετινή του επίδοση στο επί κοντώ. Ο Έλληνας αθλητής υπερέβη στο
γερμανικό μίτινγκ τα 5.73μ, ενώ απέτυχε τρεις φορές στα 5.78μ, παρά το
γεγονός ότι είχε καλά άλματα.
Νέα καλή εμφάνιση είχαμε από τον Κώστα Φιλιππίδη στη σεζόν του κλειστού, αφού στο μίτινγκ του Κότμπους βελτίωσε κατά δύο εκατοστά την καλύτερη εφετινή του επίδοση στο επί κοντώ.
Ο Έλληνας αθλητής υπερέβη στο γερμανικό μίτινγκ τα 5.73μ, ενώ απέτυχε τρεις φορές στα 5.78μ, παρά το γεγονός ότι είχε καλά άλματα.
Ο Φιλιππίδης πέρασε με την πρώτη τα 5.40μ, 5.50μ, 5.60μ, 5.68μ και 5.73μ.
Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα είχε κάνει 5.71μ από το μίτινγκ της Ορλεάνης, ενώ ο επόμενος αγώνας του θα είναι στο Ντίσελντορφ στις 6 Φεβρουαρίου.
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.