
Κοντονής: Καμία λαϊκή κατοικία δεν προστατεύεται με εγκληματικές ενέργειες
Το υπουργείο Δικαιοσύνης καταδικάζει απερίφραστα τη νέα επίθεση κουκουλοφόρων στο γραφείο συμβολαιογράφου εν ώρα καθήκοντος, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «καμία λαϊκή κατοικία δεν κινδυνεύει με πλειστηριασμό και σίγουρα δεν προστατεύεται με εγκληματικές ενέργειες εναντίον δημοσίων λειτουργών».
Το υπουργείο Δικαιοσύνης καταδικάζει απερίφραστα τη νέα επίθεση κουκουλοφόρων στο γραφείο συμβολαιογράφου εν ώρα καθήκοντος, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «καμία λαϊκή κατοικία δεν κινδυνεύει με πλειστηριασμό και σίγουρα δεν προστατεύεται με εγκληματικές ενέργειες εναντίον δημοσίων λειτουργών».
Ειδικότερα στην ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται:
«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη σημερινή επίθεση κουκουλοφόρων στο γραφείο συμβολαιογράφου εν ώρα καθήκοντος» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Δικαιοσύνης.»
» Όπως κατ’ επανάληψη έχει τονίσει η κυβέρνηση καμία λαϊκή κατοικία δεν κινδυνεύει με πλειστηριασμό και σίγουρα δεν προστατεύεται με εγκληματικές ενέργειες εναντίον δημοσίων λειτουργών. Όσοι επιμένουν να υποστηρίζουν το αντίθετο μετερχόμενοι τέτοιες μεθόδους, παραπλανούν την κοινωνία και τελικά προστατεύουν μεγαλοοφειλέτες και στρατηγικούς κακοπληρωτές».
in.gr
- Πακιστάν: Αυξήθηκε σε 21 ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο
- Γάζα: Ο Τραμπ έχει προτείνει σε Πούτιν, Ουκρανούς και… Νετανιάχου να συμμετάσχουν στο «Συμβούλιο Ειρήνης»
- Γιόβιτς μετά τα 4 γκολ στον Παναθηναϊκό: «Ιδιαίτερα περήφανος – Η ΑΕΚ έχει ποιότητα»
- Καλπάζει ο πληθωρισμός: Στο 2,9% στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο – Στο 1,9% στην ευρωζώνη
- Αιγάλεω: Άγρια επίθεση σε οδηγό ταξί – «Ένιωσα να τρέχει αίμα από το πηγούνι και την κοιλιά»
- Wikipedia, ετών 25: Μπορεί να επιβιώσει η μεγαλύτερη εγκυκλοπαίδεια του διαδικτύου στην εποχή του AI;
- Βασίλης Κικίλιας: «Οι θαλάσσιες μεταφορές ενώνουν στρατηγικά Ελλάδα και Αίγυπτο»
- Εάν η μείωση του λειτουργικού κόστους είναι σκοπός μιας επιχείρησης, το αυτόνομο SOC είναι η λύση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442