Ο ανταγωνισμός στις τηλεπικοινωνίες λειτουργεί ακόμα και στην Ελλάδα.
Παρά ταύτα, παράπονα των καταναλωτών για τη λειτουργία τους υπάρχουν
παντού, σε κάθε αγορά τηλεπικοινωνιών.
Ο ανταγωνισμός στις τηλεπικοινωνίες λειτουργεί ακόμα και στην Ελλάδα. Παρά ταύτα, παράπονα των καταναλωτών για τη λειτουργία τους υπάρχουν παντού, σε κάθε αγορά τηλεπικοινωνιών.
«Γραμμή παραπόνων» λειτουργεί χρόνια τώρα στη Γαλλία, με ευθύνη της ρυθμιστικής Αρχής των τηλεπικοινωνιών (Arcep). Και λαμβάνει ετησίως περί τις 7.000 κλήσεις. Η ιστοσελίδα jalerte.arcep.fr, που εγκαινίασε η γαλλική Αρχή, μέσα σε δύο μόλις μήνες λειτουργίας κατέγραψε ήδη 12.600 επισκέψεις από καταναλωτές δυσαρεστημένους από την ποιότητα των υπηρεσιών που τους παρέχουν οι εταιρείες.
Πολλά παράπονα έχουν, ωστόσο, οι γάλλοι καταναλωτές και από τις αυξήσεις των τελών στην κινητή τηλεφωνία και στο Internet που κάνουν οι πάροχοι δίχως καμία προειδοποίηση προς τους πελάτες τους. Οι αυξήσεις αυτές γίνονται συνήθως κατά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών, που τα πάντα (και οι πάντες) είναι πιο «χαλαρά». Οι πάροχοι θεωρούν, επίσης, ότι οι τιμές στις υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών έχουν πέσει σημαντικά και ως εκ τούτου κάποιοι δεν θα δώσουν σημασία στην αύξηση 1-2 ευρώ που θα διαπιστώσουν (αν διαπιστώσουν) στους λογαριασμούς τους.
Οι Ελληνες, όπως αναφέρει το ΒΗΜΑ, είμαστε κατά κανόνα «λαρτζ» σε τέτοιες αυξήσεις. Οι άλλοι Ευρωπαίοι, όμως, μετρούν και το τελευταίο λεπτό του ευρώ, όχι μόνο επειδή είναι «τσιφούτηδες», αλλά για να μη δώσουν σε τρίτους, φυσικά πρόσωπα και εταιρείες, την υπόνοια ότι μπορούν να τους κοροϊδέψουν. Μικροαυξήσεις από 1 έως 3 ευρώ μηνιαίως έκαναν τον περασμένο Αύγουστο δύο μεγάλες τηλεπικοινωνιακές εταιρείες της Γαλλίας, η Bouygues Telecom και η SFR. Και μετά τη θύελλα διαμαρτυριών των πελατών τους έσπευσαν ασθμαίνουσες να τις ακυρώσουν.
Πολλά παράπονα εκφράζουν οι γάλλοι καταναλωτές, που όπως όλοι ζητούν όλο και ταχύτερες και σταθερότερες συνδέσεις με το Διαδίκτυο, για τη λειτουργία των πολυδιαφημισμένων δικτύων οπτικών ινών. Οι διαδικασίες εγκατάστασης των νέων τεχνολογιών στα κτίρια με πολλά διαμερίσματα συχνά δεν είναι εύκολες.
Μεγάλη αύξηση κατέγραψαν την τελευταία διετία (28% το 2016 και 10% το 2017) και τα παράπονα των χρηστών σε ό,τι αφορά τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας