Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Μητσοτάκης: Ξανά χάος στο κέντρο της Αθήνας από «τα δικά τους παιδιά»

Μητσοτάκης: Ξανά χάος στο κέντρο της Αθήνας από «τα δικά τους παιδιά»

Αιχμηρό σχόλιο έκανε o Κυριάκος Μητσοτάκης για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή την επέτειο από τη δολοφονία του 15χρονου Αλ.Γρηγορόπουλου. Μιλώντας για εικόνες χάους για άλλη μια φορά στην Αθήνα, συμπλήρωσε «είναι 'τα δικά τους παιδιά', όπως είπε χθες ο κ. Δραγασάκης, γι' αυτό προφανώς δεν αφήνουν την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της...». Άμεση η αντίδραση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης που τον κατηγορεί για «κρεσέντο φθηνού λαϊκισμού».

Αιχμηρό σχόλιο με ανάρτηση στο twitter έκανε o πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή την επέτειο από τη δολοφονία του 15χρονου Αλ.Γρηγορόπουλου. Μιλώντας για εικόνες χάους για άλλη μια φορά στην Αθήνα, συμπλήρωσε «είναι ‘τα δικά τους παιδιά’, όπως είπε χθες ο κ. Δραγασάκης, γι’ αυτό προφανώς δεν αφήνουν την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της…».

Άμεση η αντίδραση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γ.Δραγασάκη που τον κατηγορεί για «κρεσέντο φθηνού λαϊκισμού». Σημειώνεται ότι το σχόλιο «και αυτά δικά μας παιδιά είναι» έκανε ο κ. Δραγασάκης χθες (Τρίτη) σχετικά με διαδηλωτές που ήθελαν να διακόψουν ομιλία του.

in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο