Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάηκε σκάφος στη μαρίνα της Γλυφάδας

Κάηκε σκάφος στη μαρίνα της Γλυφάδας

Πυρκαγιά ξέσπασε στις δυο μετά τα μεσάνυχτα σε σκάφος που βρισκόταν αγκυροβολημένο στη μαρίνα της Γλυφάδας, στο ναυτικό όμιλο, επί της οδού Διαδόχου Παύλου.

Πυρκαγιά ξέσπασε στις δυο μετά τα μεσάνυχτα στο τουριστικό σκάφος αναψυχής «CLADS» που βρισκόταν αγκυροβολημένο στη μαρίνα της Γλυφάδας, στο ναυτικό όμιλο, επί της οδού Διαδόχου Παύλου.

Η φωτιά σβήστηκε άμεσα, από επτά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και πλωτό από θαλάσσης, ενώ το σκάφος στη συνέχεια ημιβυθίστηκε.

Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ενώ η πυρκαγιά επεκτάθηκε και στο τουριστικό σκάφος «SILVER BLUE V», σημαίας Αγγλίας, η οποία κατασβέστηκε επιτυχώς από την Πυροσβεστική και έγινε απάντληση υδάτων.

Ζημιές προκλήθηκαν επίσης, λόγω υψηλής θερμοκρασίας, στην αριστερή πλευρά του τουριστικού σκάφους «ΑΝΤΟΚΑ», σημαίας Αγγλίας, που βρισκόταν δεμένο στη δεξιά πλευρά του «CLADS».

Παράλληλα, από το συμβάν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση από υπολείμματα καύσης και ελαιώδη μείγματα, περίπου διακόσια τετραγωνικά μέτρα και εφαρμόστηκε σχέδιο Έκτακτης Ανάγκης αντιμετώπισης ρύπανσης από τη λιμενική αρχή, ενώ από τον φορέα διαχείρισης «Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Γλυφάδας» επίκειται ανάθεση του έργου σε ιδιωτική εταιρεία, η οποία βρίσκεται στη διαδικασία πόντισης πλωτού φράγματος.οχήματα και 1 πλοιάριο της Πυροσβεστικής.

in.gr

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024