Λίγα λεπτά μετά τη μία το μεσημέρι της Κυριακής τα σωστικά συνεργεία εντόπισαν μια ακόμα σορό στην περιοχή της Μάνδρας, κοντά στο αμαξοστάσιο. Στους 20 νεκρούς ο τραγικός απολογισμός μέχρι στιγμής.
Μια ακόμα σορό εντόπισαν οι άνδρες της ΕΜΑΚ, οι πυροσβέστες και οι υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας που επιχειρούν στις περιοχές της Μάνδρας, προσπαθώντας να απομακρύνουν τις λάσπες και τα διάφορα φερτά υλικά που παρέσυραν οι ορμητικοί χείμαρροι την περασμένη Τετάρτη.
Νεκρό άτομο #εντοπίστηκε και ανασύρεται πλησίον του αμαξοστασίου του δήμου Μάνδρας Αττικής.
Λίγα λεπτά μετά τη μία το μεσημέρι εντόπισαν μια ακόμα σορό, στην περιοχή κοντά στο αμαξοστάσιο βαρέων οχημάτων, όπου το Σάββατο εντοπίστηκε άλλος ένας νεκρός, η οποία θα μεταφερθεί για νεκροψία – νεκροτομή στο Θριάσιο Νοσοκομείο.
Στο «Θριάσιο» θα βρεθούν και οι συγγενείς των αγνοουμένων, προκειμένου να κληθούν να αναγνωρίσουν το άψυχο σώμα, το οποίο ανήκει σε άνδρα αγνώστων στοιχείων.
Πλέον η φονική κακοκαιρία που έπληξε τη Δυτική Αττική μετρά 20 ανθρώπινες ζωές, δεκάδες τραυματίες και τεράστιες καταστροφές σε σπίτια και καταστήματα, υποδομές και εξοπλισμούς.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας