Τσίπρας σε ΝΔ – ΠΑΣΟΚ: Δεν χωράνε παιχνίδια εντυπώσεων
Πολιτική διάσταση προσλαμβάνει η επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη, το βράδυ της Δευτέρας.
Πολιτική διάσταση προσλαμβάνει η επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη, το βράδυ της Δευτέρας.
Το γραφείο Τύπου του Αλέξη Τσίπρα αναφέρει πως «θα συνιστούσαμε τόσο στη ΝΔ όσο και στο ΠΑΣΟΚ, που έσπευσαν να αξιοποιήσουν για μικροκομματικά οφέλη και φθηνή αντιπολίτευση μια εγκληματική και προβοκατόρικη ενέργεια, περισσότερη αυτοσυγκράτηση και υπευθυνότητα».
«Απέναντι στους εχθρούς της Δημοκρατίας και της ομαλότητας δεν χωράνε παιχνίδια εντυπώσεων. Η ελληνική κυβέρνηση έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία και την ικανότητά της να συλλάβει σύντομα και αυτούς τους δράστες» καταλήγει το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.
in.gr
- Economist: Μετρά αντίστροφα ο χρόνος του private credit – Ορατή μια νέα κρίση στην παγκόσμια οικονομία;
- Γουέστ Χαμ – Λιντς Γιουνάιτεντ 2-4 πεν. (2-2 κ.α.): Πρόκριση «θρίλερ» στην 4άδα του FA Cup για τα «Παγώνια»
- Υποκλοπές: Πασχίζει η Σοφία Βούλτεψη να βγάλει καθαρό τον Γρ. Δημητριάδη και εκτίθεται
- Γλυφάδα: Χειροπέδες σε 3 άνδρες που απείλησαν αστυνομικούς με αεροβόλο όπλο, μαχαίρι και σφυρί
- Τα επαγγέλματα που η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν μπορεί να αγγίξει και οι νέοι που τα επιλέγουν
- Μιχαηλίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό
- Ο Κιρ Στάρμερ δεν θέλει τον Κάνιε Γουέστ στο Λονδίνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442