Πρίγκιπας Σαουδικής Αραβίας: Επιστροφή στο μετριοπαθές Ισλάμ
Την εξάλειψη του εξτρεμισμού υποσχέθηκε ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν Αλ Σαούντ, ο οποίος δήλωσε ότι κλειδί του εκσυγχρονισμού αποτελεί η επιστροφή σε «ένα μετριοπαθές Ισλάμ». Όπως αναφέρει, οι επτά στους δέκα πολίτες της Σαουδικής Αραβίας είναι κάτω των 30 ετών και θα επιθυμούσαν μια ζωή στην οποία η θρησκεία να σημαίνει ανοχή. Στις δηλώσεις αυτές προχώρησε μετά την ανακοίνωση επένδυσης 500 δισ. δολαρίων για μια νέα πόλη και επιχειρηματική ζώνη.
Την εξάλειψη του εξτρεμισμού υποσχέθηκε ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν Αλ Σαούντ, ο οποίος δήλωσε ότι κλειδί του εκσυγχρονισμού αποτελεί η επιστροφή σε «ένα μετριοπαθές Ισλάμ».
Όπως αναφέρει, οι επτά στους δέκα πολίτες της Σαουδικής Αραβίας είναι κάτω των 30 ετών και θα επιθυμούσαν μια ζωή στην οποία η θρησκεία να σημαίνει ανοχή. Στις δηλώσεις αυτές προχώρησε μετά την ανακοίνωση επένδυσης 500 δισ. δολαρίων για μια νέα πόλη και επιχειρηματική ζώνη.
Η νέα πόλη που ετοιμάζεται να χτίσει θα ονομάζεται NEOM και θα βρίσκεται στην ακτή της Σαουδικής Αραβίας στην Ερυθρά Θάλασσα. Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο σχέδιο του Πρίγκιπα να αναμορφώσει το βασίλειο και να μειώσει την εξάρτησή του από το πετρέλαιο.
Στην εξουσία βρίσκεται από το 2015 ο Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν Αλ Σαούντ και όπως αναφέρει προτίθεται να δημιουργήσει το μεγαλύτερο κρατικό fund διαχείρισής πλούτου στον κόσμο.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας