Η χώρα μας βίωσε τις τελευταίες δύο ημέρες το βαρομετρικό χαμηλό με τα έντονα φαινόμενα κακοκαιρίας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χαλάζι και τα πρώτα χιόνια σε περιοχές με υψηλό υψόμετρο, ωστόσο την... παράσταση «έκλεψαν» οι χιλιάδες κεραυνοί.
Η χώρα μας βίωσε τις τελευταίες δύο ημέρες το βαρομετρικό χαμηλό με τα έντονα φαινόμενα κακοκαιρίας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χαλάζι και τα πρώτα χιόνια σε περιοχές με υψηλό υψόμετρο.
Αυτό που… έκλεψε την παράσταση από το πέρασμα του «Δαίδαλου» από τη χώρα μας ήταν οι κεραυνοί, οι οποίοι ήταν αρκετές χιλιάδες ανά ημέρα σε όλη την επικράτεια, χωρίς ωστόσο να προκαλέσουν προβλήματα ή την απώλεια ανθρώπινων ζωών.
Όπως μπορείτε να δείτε στον πίνακα του meteo.gr από το σύστημα ΖΕΥΣ του Εθνικού Αστεροσκοπείου, την Τετάρτη καταγράφηκαν περισσότεροι από 8.000 κεραυνοί.
Παράλληλα, την Πέμπτη ο «Δαίδαλος» μετακινείται νοτιότερα της χώρας μας και αναμένεται βελτίωση του καιρού αρχικά στη βόρεια και δυτική χώρα και έως το βράδυ στην κεντρική και νότια.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας