Διεκδικητής του τίτλου ο J. Lorenzo το 2018 σύμφωνα με το “αφεντικό” του MotoGP
Τον J. Lorenzo έχρησε ως έναν εκ των διεκδικητών του τίτλου της επόμενης αγωνιστικής σεζόν το μεγάλο «αφεντικό» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του MotoGP, Carmelo Ezpeleta.
Σε μια παρακινδυνευμένη πρόβλεψη προχώρησε ο Carmelo Ezpeleta, διαχειριστής των εμπορικών δικαιωμάτων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, συμπεριλαμβάνοντας ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου της επόμενης αγωνιστικής σεζόν και τον J. Lorenzo.
“Πιστεύω ότι ο Jorge θα βρίσκεται μέσα στη μάχη για τον τίτλο της επόμενης σεζόν. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως όλοι στην ομάδα της Ducati είναι χαρούμενοι που τον έχουν».
«Νομίζω ότι ο Lorenzo συνεχώς βελτιώνεται, ήδη έχει βρεθεί να στην κορυφή σε κάποιους αγώνες και μάλιστα για αρκετούς γύρους».
«Είναι αλήθεια πως θα πρέπει κατανοήσει ακόμα περισσότερο τη μοτοσικλέτα της Ducati και τα ελαστικά, αλλά ο Jorge προτιμά να κάνει ένα βήμα τη φορά», δήλωσε ο Carmelo Ezpeleta, δικαιώνοντας την επιλογή των Ιταλών να αντικαταστήσουν τον Α. Iannone με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2015.
Να σημειώσουμε ότι η καλύτερη φετινή επίδοση του J. Lorenzo ήταν στο Grand Prix της Αραγονίας, όπου τερμάτισε στην τρίτη θέση.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.