«Η διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας εξ αποστάσεως χρησιμοποιείται ως άλλοθι για να μην προχωρήσει η διαδικασία στις 5 Νοεμβρίου» δήλωσε ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Ο κ. Κωνσταντινόπουλος συμπλήρωσε ότι τυχόν αλλαγή της ημερομηνίας θα απαξιώσει την διαδικασία και δεν θα επιτευχθεί ο κοινός στόχος, να μεγαλώσει η παράταξη.
«Η εξ αποστάσεως ψηφοφορία έχει γίνει το νέο «ευαγγέλιο» για πολλούς που επαναφέρουν μία ατέρμονη συζήτηση, λες και αυτό είναι το μεγάλο θέμα που απασχολεί τους νέους ανθρώπους και όχι οι προτάσεις μας για το πώς θα βρουν δουλειά σήμερα. Ταυτόχρονα, η Επιτροπή μειώνει τις κάλπες από 1.000 σε 600, με λιγότερες κάλπες στην περιφέρεια και περισσότερες στα αστικά κέντρα, γεγονός απαράδεκτο» τόισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας