Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
in.gr

Δύο «εμπόδια» περιμένουν την επένδυση στο Ελληνικό σήμερα

Η σημερινή ημέρα, μπορεί και να αποδειχθεί D-Day για την επένδυση στο Ελληνικό. Τι περιμένουμε.

Η σημερινή ημέρα, μπορεί και να αποδειχθεί D-Day για την επένδυση στο Ελληνικό. Kι αυτό γιατί:

Α) στις 13:00 ξεκινά τη συνεδρίαση του το Διοικητικό Συμβούλιο του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ), όπου θα συζητηθεί, μεταξύ άλλων, ο χαρακτηρισμός έκτασης του παλιού αεροδρομίου ως αρχαιολογικής.

Το θέμα εκτιμάται ότι θα αρχίσει να συζητείται κατά τις 4 το απόγευμα και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις σήμερα αναμένεται να υπάρξει απόφαση.

Β) αργότερα το βράδυ δεν αποκλείεται η αρμόδια διεύθυνση της Περιφέρειας Αττικής να αποφανθεί σχετικά με το αν υπάρχει δασική έκταση στον ίδιο χώρο, στη βάση της επιθεώρησης που είχαν κάνει υπάλληλοί της προ δύο εβδομάδων.

Αν και στις δύο περιπτώσεις, η επένδυση αποφύγει τις περαιτέρω εμπλοκές, με χαρακτηρισμούς ή περαιτέρω καθυστερήσεις, τότε ενδεχομένως και να ξεκινήσει κάποια στιγμή στο ορατό μέλλον. Σε διαφορετική περίπτωση, πάει για νέα αναβολή.

Headlines:
Δείτε όλες τις Τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο