Την απόφαση να αποσυρθεί από την προπονητική πήρε ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Μαυροβουνίου, Μπόγκνταν Τάνιεβιτς. Ο 70χρονος Βόσνιος, ο οποίος ξεκίνησε την προπονητική καριέρα του το 1971, βρισκόταν στον πάγκο του Μαυροβουνίου από το 2015 και στο φετινό Ευρωμπάσκετ οδήγησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μέχρι τους «16», όπου αποκλείστηκε από την Σλοβενία. Στο παρελθόν ο Τάνιεβιτς έχει περάσει από τους πάγκους σπουδαίων ευρωπαϊκών ομάδων, συμπεριλαμβανομένων των Τριέστε, Ολίμπια Μιλάνο, Λιμόζ, Βίρτους Μπολόνια και Φενέρμπαχτσε, ενώ σε επίπεδο εθνικών ομάδων έχει προπονήσει ακόμη τις Γουγκοσλαβία, Ιταλία και Τουρκία.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης (7/4, 21:15) και αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο των Ερυθρόλευκων, που είναι η κατάκτηση της Euroleague.
Ο Μπερνάρντο Σίλβα ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από το Μάντσεστερ και την Σίτι στο τέλος της σεζόν, βάζοντας τέλος σε μια πετυχημένη εποχή των «πολιτών».