Τραγικός θάνατος από έκρηξη κλιματιστικού
Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Τετάρτης επιχειρηματίας 51 ετών όταν εξερράγη κλιματιστικό μηχάνημα στο οποίο πραγματοποιούνταν εργασίες συντήρησης μέσα στον χώρο της επιχείρησής του, στην εθνική οδό Τρικάλων-Καρδίτσας.
Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Τετάρτης επιχειρηματίας 51 ετών όταν εξερράγη κλιματιστικό μηχάνημα στο οποίο πραγματοποιούνταν εργασίες συντήρησης μέσα στον χώρο της επιχείρησής του, στην εθνική οδό Τρικάλων-Καρδίτσας.
Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε.
Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου νοσηλεύεται και ένας 22χρονος, με τον οποίο ο επιχειρηματίες εκτελούσε τις εργασίες.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Fuel Pass: Συνεχίζονται τα εμπόδια στις αιτήσεις
- Ντρου Μπάριμορ: Γιατί αποφεύγει να φορά στενά ρούχα;
- Ρόμα σε κρίση: 111,5 εκατ. ευρώ χωρίς αντίκρισμα
- ΕΦΕΤ: Τι να προσέξετε σε αρνί, κοκορέτσι και αυγά – Αναλυτικές οδηγίες
- Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί μετά από άγριο καυγά μεταξύ τους εν ώρα υπηρεσίας στην περιοχή της Ακρόπολης
- Ηνωμένο Βασίλειο: Απαγόρευσαν την είσοδο στον Κάνιε Γουέστ
- Ο Ντε Λαουρέντις «άναψε πράσινο» για ν’ αναλάβει ο Κόντε την Σκουάντρα Ατζούρα
- Κ. Μπακογιάννης: Το έργο της ανάπλασης της Βασιλίσσης Όλγας ο κ. Δούκας το λοιδόρησε, τώρα όμως του αρέσει και το διαφημίζει
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/patrick-boucher-70pm04yEWTA-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442