Ανοίγει πάλι η ψαλίδα υπέρ των Συντηρητικών στη Βρετανία
Διαφέρουν σημαντικά τα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων εν όψει των εκλογών στη Βρετανία, ωστόσο, δεν φαίνεται να απειλείται η ευρεία νίκη των Συντηρητικών. Η νέα έρευνα που παρουσιάστηκε την Κυριακή δίνει στους Τόρις 46% και στους Εργατικούς 32%.
Διαφέρουν σημαντικά τα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων εν όψει των εκλογών στη Βρετανία, ωστόσο, δεν φαίνεται να απειλείται η ευρεία νίκη των Συντηρητικών.
Η νέα έρευνα της ICM που παρουσιάστηκε την Κυριακή στην εφημερίδα Sun δίνει στους Τόρις 46% και στους Εργατικούς 32%.
Aκολουθούν οι Φιλελεύθεροι με 8%, το UKIP με 5%, οι Σκωτσέζοι του SNP με 4% και οι Πράσινοι με 2%.
Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζουν και ορισμένα άλλα ευρήματα: σχετικά με την Οικονομία, το 43% εμπιστεύεται την Μέι έναντι 24% που δηλώνει ότι προτιμά τον Κόρμπιν των Εργατικών.
Στο θέμα της ασφάλειας που πλέον βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα των κομμάτων, το 41% δηλώνει προτίμηση στις πολιτικές των Συντηρητικών, έναντι μόλις 17% που εμπιστεύεται τον Κόρμπιν.
Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση της Μέι δέχεται πυρά από την Αντιπολίτευση για τις περικοπές των τελευταίων ετών στα σώματα ασφαλείας, οι οποίες -όπως καταγγέλλουν τα κόμματα- οδηγούν σε καταστάσεις όπως το χτύπημα στο Μάντσεστερ ή την επίθεση στη Βουλή των Κοινοτήτων, πριν από λίγους μήνες.
Μάλιστα, το 65% των ερωτηθέντων στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση δήλωσε ότι τάσσεται υπέρ της θανατικής ποινής για τους καταδικασθέντες για τρομοκρατία.
Το μόνο ζήτημα στο οποίο προηγείται σημαντικά το κόμμα του Τζέρεμι Κόρμπιν είναι η διαχείριση του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS): συγκεντρώνει 43%, έναντι 25% της Μέι.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας