Οι Βρετανοί θέλουν να αποχωρήσουν και από τη Eurovision
Αφού ψήφισαν υπέρ της εξόδου της χώρας τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι Βρετανοί δηλώνουν πλέον έτοιμοι να αποχωρήσουν και από το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, σύμφωνα με δημοσκόπηση.
Αφού ψήφισαν υπέρ της εξόδου της χώρας τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι Βρετανοί δηλώνουν πλέον έτοιμοι να αποχωρήσουν και από το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, σύμφωνα με δημοσκόπηση.
Αν και η πλειονότητα των ερωτηθέντων δεν δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα, με ένα πολύ μεγάλο αριθμό αναποφάσιστων (44%) και το ποσοστό των λευκών στο 7%, οι υπόλοιποι από τους συμμετέχοντες στην έρευνα επιθυμούν σε ποσοστό 56% η Βρετανία να εγκαταλείψει τον διαγωνισμό, ενώ το 44% επιθυμεί να παραμείνει, σύμφωνα με διαδικτυακή του YouGov.
«Η βρετανική κοινή γνώμη δεν έχει σταματήσει να θέλει να κόψει τις γέφυρες με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς» σχολίασε η YouGov.
Επιπλέον, μεταξύ εκείνων που τάσσονται υπέρ της εξόδου από την Eurovision, το 76% ψήφισε υπέρ του Brexit και το 78% είναι ηλικίας 65 ετών και άνω, διευκρινίζει το YouGov. Στον αντίποδα, το 65% ψήφισε υπέρ της παραμονής στην ΕΕ και το 69% είναι ηλικίας 18 έως 24 ετών.
Όπως καταδεικνύεται, το 22% των προσώπων που ερωτήθηκαν θα παρακολουθήσει τον διαγωνισμό που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Κίεβο. Όμως μόλις το 9% εξ αυτών αναφέρει ως κίνητρο την ευχαρίστηση του να ακούς μουσική, το 26% δηλώνει ότι το ενδιαφέρει να ακούσει τα ειρωνικά σχόλια του Βρετανού παρουσιαστή και το 19% η προοπτική να σχολιάσει χλευαστικά το σόου, ιδίως τις κιτς εμφανίσεις των ερμηνευτών.
Η Βρετανία έχει νικήσει πέντε φορές στο διαγωνισμό της Eurovision μετά την έναρξή του το 1956, την τελευταία φορά το 1997.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας