Υπό την επήρεια μέθης 268 οδηγοί το τριήμερο της Πρωτομαγιάς
Διακόσια εξήντα οκτώ άτομα οδηγούσαν υπό την επήρεια μέθης το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, όπως διαπιστώθηκε σε ελέγχους που διενήργησε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.
Διακόσια εξήντα οκτώ άτομα οδηγούσαν υπό την επήρεια μέθης το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, όπως διαπιστώθηκε σε ελέγχους που διενήργησε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.
Κατά τη διάρκεια της ειδικής εξόρμησης στην Αττική, υποβλήθηκαν σε έλεγχο αλκοολομέτρησης, με ειδικές ηλεκτρονικές τεχνικές συσκευές (αλκοτέστ) 3.299 οδηγοί και διαπιστώθηκε ότι οι 268 ήταν μεθυσμένοι.
Παράλληλα, βεβαιώθηκαν 2.103 παραβάσεις, που επισείουν διοικητικά πρόστιμα. Ενδεικτικά:
- 500 για υπερβολική ταχύτητα
- 43 για παραβίαση κόκκινου σηματοδότη
- 134 για μη χρήση προστατευτικού κράνους
- 28 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας
- 80 για χρήση κινητού τηλεφώνου
- 55 για ανασφάλιστα οχήματα.
Επίσης, ακινητοποιήθηκαν 88 οχήματα και αφαιρέθηκαν 353 άδειες ικανότητας οδήγησης, 142 πινακίδες κυκλοφορίας και 133 άδειες κυκλοφορίας.
Όπως σημειώνει η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, ανάλογοι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αφού η οδική ασφάλεια και η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων αποτελούν θέμα μείζονος σημασίας για το κοινωνικό σύνολο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- ΠΑΣΟΚ: Ανέξοδες μαγκιές του Γεωργιάδη, να παρέμβει άμεσα ο εισαγγελέας για τις δηλώσεις περί ρουσφετιών
- Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς
- «Όσο η δικογραφία για τις υποκλοπές κάνει βόλτες, παραγράφονται αξιόποινες πράξεις», προειδοποιεί ο Χρ. Κακλαμάνης
- Έπεσαν δέντρα στη Θεσσαλονίκη από τους ισχυρούς ανέμους – Τραυματίστηκαν ελαφρά δύο παιδιά, καταπλακώθηκε ΙΧ
- Γιατί η Ευρώπη μπορεί ακόμα να αντιμετωπίσει κρίση φυσικού αερίου χωρίς να υπάρχει έλλειψη;
- LIVE: ΑΕΛ Novibet – Παναιτωλικός
- Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο στην Ομόνοια – Διεκόπη η κυκλοφορία
- «Προσγειωσούλα αβαβά» – Ξαναχτύπησε ο Έλληνας πιλότος με τις viral εκφράσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442