Διήμερο ρεπό από Πασκουάλ για… ξεκούραση και «ανασύνταξη»
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, μετά την ταλαιπωρία των 16 ωρών που υπέστησαν οι παίκτες του κατά την επιστροφή τους με λεωφορείο από την Κωνσταντινούπολη, αποφάσισε να τους δώσει διήμερη άδεια. Η απόφαση αυτή του Ισπανού τεχνικού πάρθηκε λόγω της σωματικής κούρασης των παικτών, αλλά και για να αποφορτιστούν ψυχολογικά μετά τα όσα έγιναν το τελευταίο διήμερο.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, μετά την ταλαιπωρία των 16 ωρών που υπέστησαν οι παίκτες του κατά την επιστροφή τους με λεωφορείο από την Κωνσταντινούπολη, αποφάσισε να τους δώσει διήμερη άδεια.
Η απόφαση αυτή του Ισπανού τεχνικού πάρθηκε λόγω της σωματικής κούρασης των παικτών, αλλά και για να αποφορτιστούν ψυχολογικά μετά τα όσα έγιναν το τελευταίο διήμερο.
Σε αυτό το διάστημα των δύο ημερών αναμένεται να γίνει και η συνάντηση του Πασκουάλ με την διοίκηση της «πράσινης» ΚΑΕ, όπου οι δύο πλευρές θα συζητήσουν την τιμωρία των τεσσάρων παικτών (Φώτσης, Τζέιμς, Σίνγκλετον, Γκάμπριελ), που αρνήθηκαν να επιβιβαστούν στο λεωφορείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, Ρίτσαρντ Σιάο ευχήθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα γενέθλιά του
- Ο Πέδρο Πασκάλ μιλάει για τη μακροχρόνια φιλία του με την Σάρα Πόλσον – «Δεν υπάρχω χωρίς εσένα»
- Κουτσούμπας στον Τύρναβο: Είμαστε με τα μπλόκα της αγροτιάς. Είμαστε με όποια μορφή πάλης αποφασίσετε εσείς
- Στη Βηθλεέμ ετοιμάζονται για τα πρώτα τους Χριστούγεννα μετά από 2 χρόνια
- Λιντς – Λίβερπουλ 3-3: Νέα «γκέλα» για τους «ρεντς»
- Κακοκαιρία Byron: Ξεπέρασε τα 280 χιλιοστά το ύψος βροχής στην Παλαιοκούνδουρα Μάνδρας στο τριήμερο
