Νεαρός πυροβόλησε τον θείο του, επειδή τον πέρασε για διαρρήκτη
Ένας 34χρονος πυροβόλησε τα ξημερώματα τον 63χρονο θείο του, στο Κορωπί, επειδή τον πέρασε για διαρρήκτη. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα. Ο 34χρονος, όπως είπε στους αστυνομικούς, άκουσε θόρυβο έξω από το σπίτι και βγήκε με την καραμπίνα που κατείχε νόμιμα.
Ένας 34χρονος πυροβόλησε τα ξημερώματα τον 63χρονο θείο του, στο Κορωπί, επειδή τον πέρασε για διαρρήκτη.
Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα. Ο 34χρονος, όπως είπε στους αστυνομικούς, άκουσε θόρυβο έξω από το σπίτι και βγήκε με την καραμπίνα που κατείχε νόμιμα.
Είδε στο σκοτάδι μια σκιά και φώναξε ότι έχει όπλο. Ο «άγνωστος» δεν τον άκουσε και εκείνος τον πυροβόλησε στα πόδια. Το θύμα διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένο σε νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 63χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ παράλληλα οι δύο άνδρες έχουν προσωπικές διαφορές.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας