«Κόπηκαν» από το ντέρμπι της Λεωφόρου Λεάλι, Μαρίν και Μανθάτης
Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και με όλους τους παίκτες του «ετοιμοπόλεμους», θα υποδεχθεί αύριο ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 25η αγωνιστική της Super League.
Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο θα απουσιάσουν βασικοί παίκτες στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό γιατί ο Βασίλης Βούζας δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Λεάλι, Μαρίν και Μανθάτη. Ο Ιταλός τερματοφύλακας «πληρώνει» τα λάθη του στις αναμετρήσεις με την Μπεσίκτας κι έτσι κάτω από τα γκολπόστ θα κάτσει ο Καπίνο, κόντρα στην ομάδα που τον ανέδειξε ως ποδοσφαιριστή.
Από εκεί και πέρα, απόντες θα είναι και οι τραυματίες Βιάνα και Παρέδες, ο δεύτερος γιατί αισθάνθηκε μικροενοχολήσεις στην τελευταία προπόνηση.
Επιστρέφουν τόσο ο Τσόρι Ντομίνγκες, όσο και ο Καρντόσο, ο οποίος είχε «κοπεί» από το ματς με την Μπεσίκτας. Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι οι: Καπίνο, Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό και Σεμπά.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας