Bγήκε από το Ποτάμι και ο Ιλχάν Αχμέτ και βλέπει την Φ.Γεννηματά
Την απόφαση του να μη συμμετέχει πλέον στην ΚΟ του Ποταμιού έκανε γνωστή ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση. Είναι η τέταρτη αποχώρηση μετά τους Κατερίνα Μάρκου, Χάρη Θεοχάρη και Ιάσωνα Φωτήλα.
Την απόφαση του να μη συμμετέχει πλέον στην ΚΟ του Ποταμιού έκανε γνωστή ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.
Είναι η τέταρτη αποχώρηση μετά τους Κατερίνα Μάρκου, Χάρη Θεοχάρη και Ιάσωνα Φωτήλα.
Το μεσημέρι, σύμφωνα με πληροφορίες, θα συναντηθεί με την Φώφη Γεννηματά.
Σε δήλωσή του προς τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Ιλχάν Αχμέτ ανέφερε ότι ήδη έχει ενημερώσει τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, για τους λόγους της αποχώρησης του.
«Πεποίθηση μου είναι ότι ο στόχος για τη δημιουργία ενός μεγάλου ενδιαμέσου χώρου με προοδευτικό πρόσημο, με πίστη στις αστείρευτες δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας, στις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης, στις δημοκρατικές κατακτήσεις αλλά και στις αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, είναι εφικτός και αναγκαίος όσο ποτέ άλλοτε στην πρόσφατη πολιτική μας ιστορία» τονίζει ο Ιλχάν Αχμέτ.
Ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής επισημαίνει ακόμη, ότι για να υπηρετηθεί αυτός ο στόχος χρειάζεται άθροιση δυνάμεων, κοινό προγραμματικό πλαίσιο, παραμερισμός προσωπικών εγωισμών και παραλυτικών ισορροπιών στην λογική μιας ξεπερασμένης πολιτικής επετηρίδας, που απογοητεύουν τους πολίτες, παγιώνοντας την αίσθηση ότι δεν υπάρχει προοπτική για την έξοδο της χώρας από τη βαθιά οικονομική και κοινωνική της κρίση.
«Αυτοί είναι οι άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθώ και οι αρχές που θα υπαγορεύσουν τις επόμενες κινήσεις μου» καταλήγει ο Ιλχάν Αχμέτ.
Με την αποχώρηση του Ιλχάν Αχμέτ οι ανεξάρτητοι βουλευτές ανέρχονται σε οκτώ, ενώ οι βουλευτές του Ποταμιού είναι πλέον επτά.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας