
Πακουάλ: «Πρώτα η Φενέρ και μετά ο Τζεντίλε»
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (16/12, 21:45) την Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Euroleague με τον τεχνικό του «τριφυλλιού», Τσάβι Πασκουάλ να χαρακτηρίζει την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ως μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη.
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (16/12, 21:45) την Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Euroleague με τον τεχνικό του «τριφυλλιού», Τσάβι Πασκουάλ να χαρακτηρίζει την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ως μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη.
Συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε για την τουρκική ομάδα: «Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και πέρυσι και φέτος. Πρόκειται σίγουρα για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Φενέρ είναι σπουδαία σε όλους τους τομείς, κάτω και μακριά από το καλάθι. Έχει εξαιρετικούς δημιουργούς και σουτέρ. Πρέπει να είμαστε εξαιρετικοί στην άμυνα και να ελέγξουμε τον επιθετικό ρυθμό και τα αμυντικά μας ριμπάουντ, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα στην επίθεση. Πρέπει να διαβάσουμε την αντίπαλη άμυνα και να δούμε που έχουμε πλεονέκτημα. Ασφαλώς συνολικά πρέπει να κάνουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι για να νικήσουμε».
Ο Πασκουάλ αναφέρθηκε και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς λέγοντας: «Για όλο τον κόσμο στην Αθήνα και γενικότερα είναι ο καλύτερος προπονητής των τελευταίων ετών. Έχω μεγάλο σεβασμό γι’ αυτόν. Είναι μέρος της ιστορίας της ομάδας μας. Μια ομάδα όπως η Φενέρ με αυτόν προπονητή είναι πολύ δύσκολο να τη νικήσεις. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο, ένα καλό παιχνίδι κι έτσι θα έχουμε καλές πιθανότητες να νικήσουμε».
Τέλος σχετικά με τον Αλεσάντρο Τζεντίλε είπε: «Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για τέτοια θέματα. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με την Φενέρ γιατί είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ίσως θα μιλήσουμε στο μέλλον για τέτοια θέματα. Όμως τώρα σκεφτόμαστε μόνο την Φενερμπαχτσέ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γαλλία: Ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας Γκαμπριέλ Ατάλ δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές
- Άκαρπες οι συνομιλίες στον ΟΗΕ για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων
- Ο Στίβεν Κολμπέρ αποχαιρέτησε το «Late Show» με τη βοήθεια του Πολ ΜακΚάρτνεϊ – Το πικρόχολο σχόλιο του Τραμπ
- Κούβα: «Κανείς δεν θα απαγάγει τον Ραούλ Κάστρο», λέει η κόρη του
- Καλιφόρνια: 40.000 άνθρωποι έχουν λάβει εντολές εκκένωσης μετά από διαρροή σε δεξαμενή χημικών
- Κιλμάρ Αμπρέγο Γκαρσία: Τέλος της ποινικής δίωξης εις βάρος του μετανάστη-σύμβολο της πολιτικής μαζικών απελάσεων



