Κορυφαίοι της χρονιάς: Γκριεζμάν, Μέσι, Ρονάλντο οι υποψήφιοι
Οι Αντουάν Γκριεζμάν, Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζουν στην κούρσα της διεκδίκησης για τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς που θα αναδείξει η FIFA. Από τους προπονητές τον τίτλο θα διεκδικήσουν οι Κλαούντιο Ρανιέρι, Φερνάντο Σάντος και Ζινεντίν Ζιντάν, ενώ από το χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου υποψήφιες είναι οι Μέλανι Μπεχρίνγκερ (Γερμανία), Κάρλι Λόιντ (ΗΠΑ) και η Μάρτα (Βραζιλία), που έχει αναδειχθεί ήδη πέντε φορές κορυφαία στον κόσμο.
Οι Αντουάν Γκριεζμάν, Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζουν στην κούρσα της διεκδίκησης για τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς που θα αναδείξει η FIFA.
Από τους προπονητές τον τίτλο θα διεκδικήσουν οι Κλαούντιο Ρανιέρι, Φερνάντο Σάντος και Ζινεντίν Ζιντάν, ενώ από το χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου υποψήφιες είναι οι Μέλανι Μπεχρίνγκερ (Γερμανία), Κάρλι Λόιντ (ΗΠΑ) και η Μάρτα (Βραζιλία), που έχει αναδειχθεί ήδη πέντε φορές κορυφαία στον κόσμο.
Η ανάδειξη των κορυφαίων θα γίνει σε ειδική εκδήλωση της FIFA στη Ζυρίχη στις 9 Ιανουαρίου.
Από το 2010 μέχρι πέρυσι την εκδήλωση και την όλη διαδικασία διοργάνωναν από κοινού η FIFA με το γαλλικό περιοδικό «France Football», αλλά διαφώνησαν και από φέτος το ανέλαβε μόνη της η διεθνής ομοσπονδία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τι λέει ο Δήμος Βριλησσίων για την ανατροπή απορριμματοφόρου του Δήμου στην περιφερειακή Αιγάλεω
- Πολωνία-Ιταλία: Η Βαρσοβία και η Ρώμη λένε ότι δεν θα συμμετάσχουν στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ
- Για μόνιμη λύση στην υδροδότηση της Αίγινας μέσα στον Φεβρουάριο κάνει λόγο ο Υφυπουργός Εσωτερικών
- Ναρκωτικά: Νεαρός συνελήφθη στο «Ελ. Βενιζέλος» με πάνω από οκτώ κιλά κάνναβη στην κατοχή του
- Η Νέα Αριστερά στο πλευρό των αγροτών: Όχι στην εγκατάλειψη της ελληνικής υπαίθρου
- «Ο Χέιζ-Ντέιβις δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την απόφασή του»

