Κουμουτσάκος: Οι επιθέσεις Τζανακόπουλου είναι άσφαιρες
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή την επίσημη πρώτη του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δ.Τζανακόπουλου. «Ο εκπρόσωπος μιας κυβέρνησης, αποκομμένης από την κοινωνία, που εξαπάτησε εργαζομένους, συνταξιούχους, μικρομεσαίους, επιχειρηματίες, νέους και ανέργους, ισχυρίστηκε σήμερα ότι όλα πάνε καλά» είπε και πρόσθεσε: «Οι επιθέσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου είναι άσφαιρες».
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή την επίσημη πρώτη του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δ.Τζανακόπουλου.
«Ο εκπρόσωπος μιας κυβέρνησης, αποκομμένης από την κοινωνία, που εξαπάτησε εργαζομένους, συνταξιούχους, μικρομεσαίους, επιχειρηματίες, νέους και ανέργους, ισχυρίστηκε σήμερα ότι όλα πάνε καλά.
»Επιμένουν να μην ακούν την αγανάκτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, που δεν έχουν τίποτα να περιμένουν από τον κ. Τσίπρα.
»Κανείς δεν ακούει τα ψέματα και τις συκοφαντίες. Γι’ αυτό, οι επιθέσεις του κυβερνητικού Εκπροσώπου είναι άσφαιρες.
Ο κ. Κουμουτσάκος τόνισε ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «συνειδητά διαστρέβλωσε τις θέσεις της ΝΔ» και συνέχισε: «Του στέλνουμε την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ, ώστε να μην έχει πια κανένα άλλοθι».