Κυρ.Μητσοτάκης: Η Ελλάδα μοιάζει με ρημαγμένη χώρα
Με ρημαγμένη χώρα παρομοίασε την Ελλάδα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη συνάντησή του με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), το πρωί της Τετάρτης, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είναι ιδεοληπτική και ανίκανη.
Με ρημαγμένη χώρα παρομοίασε την Ελλάδα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη συνάντησή του με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), το πρωί της Τετάρτης, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είναι ιδεοληπτική και ανίκανη.
Στη συνάντηση έγινε λόγο για «τις δραματικές συνθήκες στην πραγματική οικονομία και την πτώση του τζίρου στο λιανικό εμπόριο» η οποία, όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Μητσοτάκης, «οφείλεται στην κρίση εμπιστοσύνης, στη μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος των νοικοκυριών και στην υπερφορολόγηση.
«Η Ελλάδα μοιάζει με ρημαγμένη χώρα» σημείωσε, αυτό γιατί «η ύφεση συνεχίζεται, οι επενδυτές την εγκαταλείπουν, τα λουκέτα στις επιχειρήσεις πολλαπλασιάζονται και οι εργαζόμενοι βρίσκονται στο δρόμο».
Ακόμη, ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε την ανάγκη για πολιτική αλλαγή, τονίζοντας πως η χώρα «χρειάζεται μείωση φόρων, μείωση δαπανών, επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων και των αποκρατικοποιήσεων».
«Για να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη και η ρευστότητα στην αγορά, να γίνουν επενδύσεις, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να μειωθεί η ανεργία» κατέληξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας