Σεισμός 5,6 βαθμών στην Οκλαχόμα, αισθητός σε μεγάλη περιοχή
Ένας από τους ισχυρότερους σεισμούς που έχει σημειωθεί στις κεντρικές ΗΠΑ «ξύπνησε» την Οκλαχόμα, με τον Εγκέλαδο να χτυπά με 5,6 βαθμούς την πολιτεία και να γίνεται αισθητός από τη Νεμπράσκα μέχρι το Τέξας. Δεν έχουν μέχρι στιγμής αναφερθεί ζημιές ή τραυματίες.
Ένας από τους ισχυρότερους σεισμούς που έχει σημειωθεί στις κεντρικές ΗΠΑ «ξύπνησε» την Οκλαχόμα, με τον Εγκέλαδο να χτυπά με 5,6 βαθμούς την πολιτεία και να γίνεται αισθητός από τη Νεμπράσκα μέχρι το Τέξας.
Δεν έχουν μέχρι στιγμής αναφερθεί ζημιές ή τραυματίες.
O σεισμός καταγράφηκε στις 07:02 τοπική ώρα (15:02 ώρα Αθήνας) το πρωί του Σαββάτου και το επίκεντρό του βρισκόταν στην περιοχή του Πάουνι της Οκλαχόμα.
Η δόνηση έγινε αισθητή στο Μιζούρι, το Άρκανσο την Αϊόβα, το βόρειο Τέξας και τη Νεμπράσκα.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.