Εργατικό δυστύχημα στην Κρήτη: Yπέκυψε μετά από δύο μήνες νοσηλείας η 46χρονη
Υπέκυψε μετά από δύο μήνες νοσηλείας η 46χρονη, εργαζόμενη στο δήμο Ηρακλείου, η οποία είχε τραυματιστεί ανήμερα του Αγίου Πνεύματος ενώ βρισκόταν σε συνεργείο αποκομιδής απορριμμάτων και παρασύρθηκε από απορριμματοφόρο.
Υπέκυψε μετά από δύο μήνες νοσηλείας η 46χρονη, εργαζόμενη στο δήμο Ηρακλείου, η οποία είχε τραυματιστεί ανήμερα του Αγίου Πνεύματος ενώ βρισκόταν σε συνεργείο αποκομιδής απορριμμάτων και παρασύρθηκε από απορριμματοφόρο .
Το εργατικό ατύχημα είχε σημειωθεί στις 20 Ιουνίου με την 46χρονη μητέρα 4 παιδιών από τότε να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου με σοβαρά τραύματα.
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου τελικά η άτυχη γυναίκα άφησε σήμερα το μεσημέρι την τελευταία της πνοή.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα