Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Για λογοκλοπή κατηγορείται ο πρόεδρος του Μεξικού

Για λογοκλοπή κατηγορείται ο πρόεδρος του Μεξικού

Δημοσιογράφοι στο Μεξικό κατηγορούν τον πρόεδρο της χώρας, Ενρίκε Πένα Νιέτο για λογοκλοπή. Βίντεο που αναρτήθηκε στην δημοσιογραφική ιστοσελίδα Aristegui Noticias αναφέρει ότι σχεδόν 29% της πτυχιακής του εργασίας είχε κλαπεί από έργα άλλων, χωρίς να γίνει αναφορά σε αυτούς.

Δημοσιογράφοι στο Μεξικό κατηγορούν τον πρόεδρο της χώρας, Ενρίκε Πένα Νιέτο για λογοκλοπή.

Βίντεο που αναρτήθηκε στην δημοσιογραφική ιστοσελίδα Aristegui Noticias αναφέρει ότι σχεδόν 29% της πτυχιακής του εργασίας είχε κλαπεί από έργα άλλων, χωρίς να γίνει αναφορά σε αυτούς.

Εκπρόσωπος της κυβέρνησης έκανε λόγο για λάθη στο «ύφος» της πτυχιακής εργασίας, αλλά αρνήθηκε ότι υπήρξε περίπτωση λογοκλοπής.

Ο Ενρίκε Πένα Νιέτο είχε αποφοιτήσει από ιδιωτικό πανεπιστήμιο στο Μεξικό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε αντιγράψει 197 από τις 682 παραγράφους τις εργασίας του. Η ιστοσελίδα κατηγορεί τον Νιέτο ότι δεν αναφέρει καν στη βιβλιογραφία κάποιους από τους συγγραφείς το έργο των οποίων έκλεψε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο