Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκινούν για την Κύπρο (όπως και για την Ελλάδα) οι 31οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ο Αρσιβαρίστας Αντώνης Μαρτασίδης βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ πριν από λίγες εβδομάδες ενώ βρισκόταν στην Αθήνα. Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή ενημερώθηκε σήμερα και ανακοίνωσε πως ξεκινούν διαδικασίες ανάκλησης της διαπίστευσης του αθλητή, ο οποίος βρίσκεται στο Ρίο εδώ και λίγες ώρες.
Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκινούν για την Κύπρο (όπως και για την Ελλάδα) οι 31οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ο Αρσιβαρίστας Αντώνης Μαρτασίδης βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ πριν από λίγες εβδομάδες ενώ βρισκόταν στην Αθήνα.
Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή ενημερώθηκε σήμερα και ανακοίνωσε πως ξεκινούν διαδικασίες ανάκλησης της διαπίστευσης του αθλητή, ο οποίος βρίσκεται στο Ρίο εδώ και λίγες ώρες.
Ο 24χρονος Μαρτασίδης, μέλος της εθνικής Ελλάδας μέχρι πριν από 1,5 χρόνο, προετοιμάστηκε υπό τις οδηγίες του Βίκτωρα Μήτρου και είχε δηλωθεί στο β΄ γκρουπ της κατηγορίας 85 κιλών. Ηταν ένα από τα μόλις 16 μέλη που αριθμεί η κυπριακή αποστολή στο Ρίο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής «… στις 25 Ιουλίου 2016, εκτός αγώνα, στην Αθήνα, έδωσε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα αφού στο δείγμα ούρων του αθλητή βρέθηκε ουσία που περιλαμβάνεται στον Κατάλογο Απαγορευμένων Ουσιών και Μεθόδων».
Ο Μήτρου, Ολυμπιονίκης τού Σίδνεϊ με την ελληνική Dream Team της Αρσης Βαρών, ενημερώθηκε από τους επικεφαλής της κυπριακής αποστολής.
Σε αποκλειστική δήλωσή του στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ Sport επεσήμανε: «Με το χέρι στην καρδιά, δεν ξέρω τι να πω… Με το που φτάσαμε το Ρίο, μας έστειλαν το χαρτί το οποίο δεν έλεγε ποια είναι η ουσία που πήρε, παρά μόνο είχε έναν κωδικό. Δεν γνωρίζω καν τί είναι αυτό, τώρα θα το ψάξω. Δεν είναι αναβολικό, λένε, αλλά δεν μας έχουν πληροφορήσει ακόμα τί ακριβώς είναι. Προφανώς ο Αντώνης βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση.
Προερχόταν από σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο, η προετοιμασία δεν πήγε καλά. Είχαμε πολλά προβλήματα, δεν σήκωνε πολλά κιλά στην προπόνηση και τώρα μας λένε ότι είναι ντοπαρισμένος; Οποια αγωγή του χορηγήθηκε ήταν σχετική με τον τραυματισμό του.
Μέχρι τελευταία στιγμή δεν ξέραμε αν θα πάμε στους Αγώνες. Ακόμα κι όταν οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή, γνωρίζαμε ότι δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ήρθαμε εδώ για τη γιορτή, όχι για διάκριση. Συνεπώς, είναι κάτι που δεν εξηγείται λογικά. Θα δούμε, όμως, τι ακριβώς έχει συμβεί μόλις επιστρέψουμε».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος έφτασε κοντά στο βραβείο του κορυφαίου προπονητή του Μαρτίου στην Primeira Liga, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση της ψηφοφορίας.
Τον προβληματισμό του για την ατμόσφαιρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα εξέφρασε ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος χρησιμοποίησε τα παραδείγματα του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε.
Η Τότεναμ είναι στο χείλος του γκρεμού. Έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Και για να βρει... ελπίδα έκανε τον Ντε Ζέρμπι δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στην Premier League!