«Ο Άτλας της Ομορφιάς» μέσα από υπέροχες εικόνες γυναικών
Η ρουμάνα φωτογράφος Μιχαέλα Νορότς ταξιδεύει σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, προκειμένου να συλλάβει τις διαφορετικές εκφράσεις της γυναικείας ομορφιάς σε όλες τις κουλτούρες και σε όλα τα διαφορετικά περιβάλλοντα.
Η ρουμάνα φωτογράφος Μιχαέλα Νορότς ταξιδεύει σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, προκειμένου να συλλάβει τις διαφορετικές εκφράσεις της γυναικείας ομορφιάς σε όλες τις κουλτούρες και σε όλα τα διαφορετικά περιβάλλοντα.
Η ίδια δηλώνει εντυπωσιασμένη και σημειώνει ότι ο κόσμος πρέπει να δει ότι «η διαφορετικότητα είναι ο πιο μεγάλος μας θησαυρός».
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πορτρέτα γυναικών, ενώ η φωτογράφος λέει λίγα λόγια για κάθε μία από τις γυναίκες που παρουσιάζει. Από την Ιουλία από το Βουκουρέστι που αγαπά το skateboard, στην Κορνηλία από το Βερολίνο που έχει νικήσει δύο φορές τον καρκίνο και στην Ελένη από τους Δελφούς που φωτογραφίζεται με παραδοσιακή φορεσιά η Νορότς επικεντρώνεται στο βλέμμα, στο ντύσιμο, στο περιβάλλον, θέλοντας να αναδείξει το πόσο πολύ διαφέρουν οι γυναίκες μεταξύ τους, αλλά και το πόσο ίδιες είναι.
Το πρότζεκτ μπορεί κανείς να το παρακολουθήσει στη σελίδα του «The Atlas of Beauty» στο Facebook, στο Instagram και στην επίσημη ιστοσελίδα του.
Η Νόροτς είναι 30 ετών και τα τελευταία τρία χρόνια ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο τραβώντας τις φωτογραφίες των γυναικών. Μέχρι στιγμής, η φωτογράφος έχει επισκεφθεί 45 χώρες και το πρότζεκτ έχει γίνει διάσημο σε ολόκληρο τον κόσμο.
Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Απασφάλισε ο Λάκης Γαβαλάς με αφορμή τον πανικό γύρω από την παρουσία του Μπραντ Πιτ στην Ελλάδα
- Τέμπη: Ξεσηκωμός στις 28 Φεβρουαρίου – Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα
- Greece’s Energy Minister Promotes Country As Regional Energy Hub Ahead of Washington Energy Summit
- Μεγάλη Βρετανία: Το Λονδίνο ανακοίνωσε μεγάλη δέσμη κυρώσεων κατά της Ρωσίας
- Ιταλία: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από έκρηξη σε κτίριο στη Βερόνα
- Το τέλος του «μέσου εργαζόμενου»; Όταν το να είσαι αρκετά καλός στη δουλειά σου, δεν αρκεί
- «Περνούν χυδαία πράγματα από το μυαλό μου τώρα» – Η ερωτική εξομολόγηση του Ίθαν Χοκ
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Αλβανία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/yun-xu-qZFCovYUBSo-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442