Ο Αρης ευχαρίστησε τους φιλάθλους του
Με ανακοίνωσή του, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Άρης ευχαριστεί τον κόσμο, που σεβάστηκε την απόφασή του, για διεξαγωγή του αγώνα χωρίς κόσμο και έλαβε μέρος στην γιορτή που στήθηκε γύρο από το γήπεδο.
Με ανακοίνωσή του, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Άρης ευχαριστεί τον κόσμο, που σεβάστηκε την απόφασή του, για διεξαγωγή του αγώνα χωρίς κόσμο και έλαβε μέρος στην γιορτή που στήθηκε γύρο από το γήπεδο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:
«Η ΚΑΕ Άρης νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον κόσμο που σεβάστηκε την απόφασή της να διεξαχθεί ο αγώνας χωρίς φιλάθλους στις κερκίδες και συμμετείχε στην γιορτή που έλαβε χώρα στα πέριξ του «Αλεξανδρείου Μελάθρου».
Επίσης συγχαίρει τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο που κατέθεσαν και την ψυχή τους στο παρκέ για τη νίκη, παρά τις ειδικές συνθήκες που διαμορφώθηκαν λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.»
Παράλληλα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης, μιλώντας σε δημοσιογράφους αναφέρθηκε στην διαιτησία, τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στην διαιτησία» αλλά και ότι στον αγώνα για να γίνει καλύτερο το μπάσκετ «έχουμε συμπαραστάτες όλες τις μεγάλες ομάδες, αλλά πιστεύω και τις μικρές».
«Όταν πιστεύεις σε κάτι, πολεμάς γι’ αυτό και δεν κατηγορείς του άλλους που δεν το έχουν κάνει».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλκοόλ: Ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι πότες στην ΕΕ; – Ο απροσδόκητος πρωταθλητής νηφαλιότητας
- Τελικά πόσες ώρες πρέπει να δουλεύουμε; Αναζητώντας μία απάντηση που μπορεί να μην υπάρχει
- Χολαργός: 14χρονος πήγε σε ραντεβού-παγίδα με 20χρονη και τον μαχαίρωσαν – «Έχουμε τσακωθεί, μου την είχαν στημένη»
- Τα δεδομένα για Νικς και Αντετοκούνμπο – Το σενάριο για Λέικερς
- Τελετή παράδοσης-παραλαβής τεχνολογικού εξοπλισμού δωρεά του Kaizen Foundation – Γ. Κεφαλογιάννης
- Θέατρο Αθηνών: Δύο αιώνες ζωής και 70 χρόνια θεατρικής δράσης αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ

