Παρουσιάστηκε από την Ομόνοια ο Νίκος Νταμπίζας
Ο Νίκος Νταμπίζας είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας. Ο Νταμπίζας είχε βρεθεί τον περασμένο μήνα στο νησί και συμφώνησε με τη διοίκηση του κυπριακού συλλόγου σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Σήμερα, Παρασκευή, ο Έλληνας πρώην διεθνής αμυντικός, που έκανε σπουδαία καριέρα στη Νιούκαστλ ως παίκτης και είχε διατελέσει τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό, παρουσιάστηκε από την κυπριακή ομάδα και δήλωσε έτοιμος να τη βοηθήσει, ώστε να επιστρέψει στις επιτυχίες.
Ο Νίκος Νταμπίζας είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας. Ο Νταμπίζας είχε βρεθεί τον περασμένο μήνα στο νησί και συμφώνησε με τη διοίκηση του κυπριακού συλλόγου σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Σήμερα, Παρασκευή, ο Έλληνας πρώην διεθνής αμυντικός, που έκανε σπουδαία καριέρα στη Νιούκαστλ ως παίκτης και είχε διατελέσει τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό, παρουσιάστηκε από την κυπριακή ομάδα και δήλωσε έτοιμος να τη βοηθήσει, ώστε να επιστρέψει στις επιτυχίες.
«Είμαι εδώ από αρχές Απριλίου επιλέξαμε να έχω μια διακριτική παρουσία αφού υπήρχαν κρίσιμοι αγώνες. Είχα μια συνάντηση τον Μάρτιο. Έπειτα κατέβηκα στην Κύπρο και έκανα μία συνάντηση με τον προπονητή γιατί είναι πολύ σημαντικός ο προπονητής γι αυτό το πλάνο και μετέπειτα καταλήξαμε στη συμφωνία», δήλωσε σχετικά ο Νταμπίζας και συμπλήρωσε:
«Η παρουσία μου είναι γύρω από την ομάδα μεταγραφικός σχεδιασμός και βελτίωση. Το κομμάτι της ακαδημίας είναι πολύ σημαντικό. Οι μεταγραφές είναι πολύ σημαντικό κομμάτι γιατί πρέπει να γίνει με τον προπονητή της ομάδας. Σημαντικό είναι οι σχέσεις στο προπονητικό κέντρο. Από τον προπονητή μέχρι τον καθαριστή. Το σημαντικό είναι να κερδίσουμε το σεβασμό με πράξεις όχι με λόγια. Υπάρχουν αρκετές δυσκολίες όμως αυτό δεν με προβληματίζει καθόλου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Νιώθω ότι οι άνθρωποι με εμπιστεύονται και είμαι έτοιμος να αντεπεξέλθω σε αυτό το ρόλο. Σταδιακά θα επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που αξίζει».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γουέστ Χαμ – Λιντς Γιουνάιτεντ 2-4 πεν. (2-2 κ.α.): Πρόκριση «θρίλερ» στην 4άδα του FA Cup για τα «Παγώνια»
- Μιχαηλίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό
- LIVE: Ίντερ – Ρόμα
- Λουτσέσκου: Αναχωρεί άμεσα για τη Ρουμανία λόγω της υγείας του πατέρα του
- Καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού με Ελ Κααμπί (vid)
- Μπενίτεθ: «Δίκαιο το αποτέλεσμα με ΠΑΟΚ, μπορούσαμε να είχαμε καλύτερες επιλογές»
- Άνοιξε το σκορ η ΑΕΚ με Κοϊτά (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442