Κλείνει το hegde fund για την Ελλάδα ο γαμπρός των Κλίντον
Κλείνει το hedge fund που είχε ιδρύσει ο γαμπρός το Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, ο οποίος στοιχημάτιζε στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Eίχε συγκεντρώσει 25 εκατ. δολάρια και έχασε το 90% της αξίας του.
Κλείνει το hedge fund που είχε ιδρύσει ο γαμπρός το Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, ο οποίος στοιχημάτιζε στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.
Σύμφωνα με δύο επενδυτές που επικαλούνται οι New YorkTimes δύο χρόνια μετά την ίδρυσή του, το επενδυτικό ταμείο του Μαρκ Μεζβίνσκι βάζει τέλος στην δραστηριότητά του, έχοντας χάσει σχεδόν το 90% της αξίας του.
Το hedge fund με την επωνυμία Eaglevale Hellenic Opportunity και έδρα το Μανχάταν είχε συγκεντρώσει 25 εκατ. δολάρια από επενδυτές για να αγοράσουν τραπεζικές μετοχές και ελληνικό δημόσιο χρέος, καθώς είχαν ελπίδες για ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.
Συνέταιροι Μεζβίνσκι ήταν πρώην συνεργάτες του από την Goldman Sachs.
Ο Μαρκ Mεζβίνσκι είναι παντρεμένος με την Τσέλσι Κλίντον, κόρη του πρώην προέδρου Μπιλ Κλίντον και της Χίλαρι Κλίντον, υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών για την Αμερικανική προεδρία.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας