Το ακέφαλο πτώμα ενός άνδρα αντίκρισε στις 7 το πρωί της Δευτέρας ο ιδιοκτήτης στάβλου, σε απομονωμένη περιοχή στη θέση Ποταμιά, κοντά στο χωριό Γλυκή Παραμυθιάς στη Θεσπρωτία. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κεφάλι δεν έχει ακόμα βρεθεί.
Το ακέφαλο πτώμα ενός άνδρα αντίκρισε στις 7 το πρωί της Δευτέρας ο 43χρονος ιδιοκτήτης στάβλου, σε απομονωμένη περιοχή στη θέση Ποταμιά, κοντά στο χωριό Γλυκή Παραμυθιάς, στη Θεσπρωτία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κεφάλι το οποίο είχε αποκοπεί με βίαιο τρόπο με αιχμηρό αντικείμενο, δεν έχει ακόμα βρεθεί.
Εκτιμάται ότι το θύμα είναι αλβανός υπήκοος, ηλικίας 26 ετών, που εργαζόταν ως τσοπάνης στον στάβλο όπου και βρέθηκε νεκρός. Ο νεαρός είχε φτάσει στην περιοχή πριν από δύο μήνες και ζήτησε να δουλέψει.
Στον τόπο του εγκλήματος μετέβησαν ιατροδικαστής και άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας