Ωρα ημιτελικών Champions League με την αρχή να γίνεται στο Μάντσεστερ όπου η Σίτι φιλοξενεί τη Ρεάλ (21:45) με τις δύο ομάδες να έχουν στόχο το αποτέλεσμα που θα κάνει πιο εύκολη τη ρεβάνς, ώστε να επιτευχθεί η πρόκριση στον τελικό του Μιλάνου.
Ωρα ημιτελικών Champions League με την αρχή να γίνεται στο Μάντσεστερ όπου η Σίτι φιλοξενεί τη Ρεάλ (21:45) με τις δύο ομάδες να έχουν στόχο το αποτέλεσμα που θα κάνει πιο εύκολη τη ρεβάνς, ώστε να επιτευχθεί η πρόκριση στον τελικό του Μιλάνου.
Μοναδική απουσία για τον Μανουέλ Πελεγρίνι, είναι αυτή του Γιάγια Τουρέ, ενώ ο Ζινεντίν Ζιντάν υπολογίζει κανονικά τους Ρονάλντο, Μπενζεμά, για τους οποίους υπήρχαν κάποιες αμφιβολίες.
Στα προημιτελικά η Σίτι απέκλεισε την Παρί Σεν Ζερμέν σε ένα αγγλογαλλικό ντέρμπι με αραβικό ενδιαφέρον, ενώ η Ρεάλ άφηε εκτός τη Βόλφσμπουργκ.
Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί μόλις δύο φορές στο παρελθόν, στους ομίλους τη σεζόν 2012 -2013, με τους «μερένχες» να κερδίζουν με 3-2 στο «Μπερναμπέου», ενώ το παιχνίδι στο «Έτιχαντ» είχε λήξει ισόπαλο 1-1.
Την Τετάρτη διεξάγεται ο έτερος ημιτελικός ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Μπάγερν.
Η πόλη του Χιούστον όρισε την 7η Απριλίου ως την ημέρα του ποδοσφαίρου και μεταξύ των τιμώμενων προσώπων ήταν και ο παλαίμαχος άσος του Άρη Βασίλης Ψηφίδης, ο οποίος κατέκτησε του Κύπελλο το 1970.
Οι συμπατριώτες του Σάσα Βεζένκοφ περιμένουν πώς και πως για να δουν από κοντά τον Βούλγαρο διεθνή, με τους υπεύθυνους του γηπέδου να ανοίγουν και το πάνω διάζωμα.
Η ομάδα της Κηφισιάς έχει πετύχει κάτι παραπάνω από έναν άθλο στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ και τα επιτεύγματα της συνθέτουν μία μοναδική αθλητική ιστορία.