Τρεις λύσεις για τα ανείσπρακτα ενοίκια εξετάζει ο Τρ.Αλεξιάδης
Τρεις λύσεις εξετάζονται για το πρόβλημα των ανείσπρακτων ενοικίων σε συνάρτηση με την αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή.
Τρεις λύσεις εξετάζονται για το πρόβλημα των ανείσπρακτων ενοικίων σε συνάρτηση με την αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή.
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Αλεξιάδης:
Η πρώτη λύση που έχουμε είναι να δοθεί άδεια από τους δικηγορικούς συλλόγους, οργανωμένα όμως, στους δικηγόρους να λάβουν ειδική άδεια για τις συγκεκριμένες ενέργειες για τους πολίτες.
Η δεύτερη λύση είναι να παρατείνουμε τις φορολογικές δηλώσεις όταν έχουμε αυτήν την περίπτωση, δηλαδή ανείσπρακτα ενοίκια, για όσο χρόνο χρειαστεί, για να καλυφθεί το όλο πρόβλημα.
Η τρίτη λύση είναι να δεχτούμε τις φορολογικές δηλώσεις τώρα στις περιπτώσεις που έχουν ανείσπρακτα ενοίκια, τροποποιώντας τη σχετική διάταξη και να μας φέρουν τα σχετικά έγγραφα μετά, όταν λήξει η αποχή.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας