Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Δεκάδες ασθενοφόρα στη συγκέντρωση και πορεία των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ
Συγκέντρωση και πορεία με τη συμμετοχή 31 ασθενοφόρων πραγματοποίησαν την Τρίτη οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Αθηνών, στο πλαίσιο τετράωρης στάσης τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη καταβολή οφειλόμενων αμοιβών. Οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στον Πεδίον του Άρεως και κατευθύνθηκαν προς το υπουργείο Υγείας, στην Αριστοτέλους, η οποία έκλεισε επί ώρες από την Ηπείρου έως την Αβέρωφ.
Συγκέντρωση και πορεία με τη συμμετοχή 31 ασθενοφόρων αλλά και δικύκλων πραγματοποίησαν την Τρίτη οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Αθηνών, στο πλαίσιο τετράωρης στάσης τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη καταβολή οφειλόμενων αμοιβών.
Οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στον Πεδίον του Άρεως και κατευθύνθηκαν προς το υπουργείο Υγείας, στην Αριστοτέλους, η οποία έκλεισε επί ώρες από την Ηπείρου έως την Αβέρωφ.
Από τις 9 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι το ΕΚΑΒ λειτούργησε με προσωπικό ασφαλείας.
Βασικό αίτημα του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Αθηνών είναι η άμεση καταβολή οφειλομένων αμοιβών για νυχτερινά-αργίες για τους μήνες Δεκέμβριος 2014, Δεκέμβριος 2015, Ιανουάριος 2016, Φεβρουάριος 2016, και των εκτός έδρας για όλο το 2015.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.