Το χάλκινο μετάλλιο στη Σεούλ κατέκτησε η Βουγιούκα
To χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Βάσω Βουγιούκα στο Γκραν Πρι Σπάθης Γυναικών της Σεούλ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία και έφτασε έως τον ημιτελικό. Εκεί αντιμετώπισε την Σέο (Κορέα) και ηττήθηκε με 15-13. Η αθλήτρια του Ολυμπιακού, πάντως, «αυτοκτόνησε» μιας και προηγήθηκε με 13-9 και δεν κατάφερε να πάρει δύο σημεία και να προκριθεί στον τελικό. Η πορείας της ωστόσο ήταν αξιοσημείωτη και δείχνει ότι ανεβάζει ρυθμούς, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.
To χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Βάσω Βουγιούκα στο Γκραν Πρι Σπάθης Γυναικών της Σεούλ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία και έφτασε έως τον ημιτελικό. Εκεί αντιμετώπισε την Σέο (Κορέα) και ηττήθηκε με 15-13.
Η αθλήτρια του Ολυμπιακού, πάντως, «αυτοκτόνησε» μιας και προηγήθηκε με 13-9 και δεν κατάφερε να πάρει δύο σημεία και να προκριθεί στον τελικό. Η πορείας της ωστόσο ήταν αξιοσημείωτη και δείχνει ότι ανεβάζει ρυθμούς, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.
Για να φτάσει έως τα τελικά, η Βάσω κέρδισε στις 64 την Ζανγκ Ξιν (Κίνα) με 15-9. Στο γύρο των “32” επιβλήθηκε της Λι (Κορέα) με 15-12. Στα προημιτελικά πέτυχε μεγάλη νίκη, καθώς κέρδισε την Ζαγκούνις (Αμερική) με 15-12.
Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Ελληνίδας πρωταθλήτριας απέναντι στην Ζαγκούνις, καθώς στις δύο προηγούμενες φορές που είχαν βρεθεί αντιμέτωπες είχε κερδίσει η Αμερικανίδα αθλήτρια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας ως το 2028 ο Τούχελ (pics)
- Βίλατζ Λιμπερταδόρες: Πρώτο σφύριγμα στη Δαμάστα Ηρακλείου – Απόψε στο MEGA
- Μεγάλη Εικόνα: Έρχεται στις 16 Φεβρουαρίου με τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Ντόρα Μπακογιάννη
- Βρυξέλλες: Έφοδος της αστυνομίας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή – Εν εξελίξει έρευνα για υπόθεση πώλησης ακινήτων
- Αποθέωση για τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (pics, vid)
- 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: Τα 5 ντοκιμαντέρ για το περιβάλλον από τη Γροιλανδία στον Καναδά
- Κραν Μοντανά: «Σκοτώσατε τον γιο μου, θα πληρώσετε» – Προπηλάκισαν τους ιδιοκτήτες του μοιραίου μπαρ
- Η Αυστραλία στους 50 βαθμούς – Ρεκόρ ζέστης και πυρκαγιές σημαδεύουν το καλοκαίρι στο νότιο ημισφαίριο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/bernard-WQChxc_ZPE4-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442