Στη Λεϊρία το φιλικό του Βελγίου με την Πορτογαλία
Η φιλική αναμέτρηση μεταξύ των εθνικών ομάδων του Βελγίου και της Πορτογαλίας, η οποία επρόκειτο να τελεστεί στις Βρυξέλλες, άλλαξε τόπο διεξαγωγής και θα λάβει χώρα στη Λεϊρία, ύστερα από τους φόβους ασφαλείας που εκφράζονται μετά τις χθεσινές επιθέσεις στην βελγική πρωτεύουσα. Η Βελγική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι ο εν λόγω φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί στην πόλη Λεϊρία της Πορτογαλίας την ερχόμενη Τρίτη.
Η φιλική αναμέτρηση μεταξύ των εθνικών ομάδων του Βελγίου και της Πορτογαλίας, η οποία επρόκειτο να τελεστεί στις Βρυξέλλες, άλλαξε τόπο διεξαγωγής και θα λάβει χώρα στη Λεϊρία, ύστερα από τους φόβους ασφαλείας που εκφράζονται μετά τις χθεσινές επιθέσεις στην βελγική πρωτεύουσα.
Η Βελγική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι ο εν λόγω φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί στην πόλη Λεϊρία της Πορτογαλίας την ερχόμενη Τρίτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λάρισα: 17χρονη μέθυσε σε μπαρ και κατέληξε στο νοσοκομείο
- «Έπιασαν» δουλειά οι εκσκαφείς έξω από την «Astana Arena» – Στους -19 η θερμοκρασία πριν το Καϊράτ – Ολυμπιακός (vid)
- Χαρίτσης: Επικίνδυνη η κυβέρνηση, έχει μετατρέψει την εξαπάτηση σε επάγγελμα – Να μην έχει 3η ευκαιρία
- Μια νύχτα μόνο: Πάθη και απειλές
- Ο σιωπηλός» γενετικός κίνδυνος για την καρδιά που απειλεί εκατομμύρια άτομα χωρίς να το γνωρίζουν
- Καταγγελία για κλοπές μπαταριών από οχήματα έργου: Τι είπε στο in η Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου