Λάβρος ο Ερντογάν κατά ΕΕ την ώρα της Συνόδου για το προσφυγικό
Ενώ ο τούρκος πρωθυπουργός βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τους «28» επί της συμφωνίας για το προσφυγικό, ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιτέθηκε κατά της ΕΕ για την στάση της απέναντι σε ομάδες που η Άγκυρα θεωρεί τρομοκρατικές αλλά και για τις ευρωπαϊκές επικρίσεις για το κράτος Δικαίου στην Τουρκία. «Ας δει πρώτα η Ευρώπη τι κάνει με τους μετανάστες πριν μας πει τι να κάνουμε» είπε χαρακτηριστικά.
Ενώ ο τούρκος πρωθυπουργός βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τους «28» επί της συμφωνίας για το προσφυγικό, ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιτέθηκε κατά της ΕΕ για την στάση της απέναντι σε ομάδες που η Άγκυρα θεωρεί τρομοκρατικές αλλά και για τις ευρωπαϊκές επικρίσεις για το κράτος Δικαίου στην Τουρκία.
«Ας δει πρώτα η Ευρώπη τι κάνει με τους μετανάστες πριν μας πει τι να κάνουμε» είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να αφήνει εκτός της επίθεσης ούτε την προσφυγική κρίση.
Σε ομιλία του που μεταδόθηκε ζωντανά το πρωί της Παρασκευής, σύμφωνα με το Reuters, ο Ερντογάν κατηγόρησε την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι «χορεύει σε ναρκοπέδιο» επειδή, κατά την άποψή του, «υποστηρίζει έμμεσα ή άμεσα τρομοκρατικές ομάδες».
«Η στάση της Ευρώπης είναι ανέντιμη και ανειλικρινής απέναντι σε τρομοκρατικές ομάδες στην Τουρκία» είπε, λέγοντας επίσης πως διάφορες τρομοκρατικές ομάδες έχουν «συνασπιστεί εναντίον της χώρας».
Όσον αφορά τις διάφορες καταδίκες από την ευρωπαϊκή πλευρά για τη διακυβέρνησή του, ο Ερντογάν είπε ότι «θα ακούσει την κριτική από την Ευρώπη για τα ανθρώπινα δικαιώματα όταν είναι σωστή». «Όταν δεν είναι, θα κάνουμε αυτό που χρειάζεται» τόνισε.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας