Σε Πειραιά και Ελαιώνα η Αντζελίνα Τζολί, το απόγευμα στο Μαξίμου
Κοντά στους χιλιάδες πρόσφυγες που έχουν βρει καταφύγιο στους επιβατικούς σταθμούς του ΟΛΠ στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε η Αντζελίνα Τζολί και στη συνέχεια μετέβη στο κέντρο φιλοξενίας του Ελαιώνα. Το απόγευμα θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου για να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό.
Κοντά στους χιλιάδες πρόσφυγες που έχουν βρει καταφύγιο στους επιβατικούς σταθμούς του ΟΛΠ στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η Αντζελίνα Τζολί.
Η διάσημη ηθοποιός και πρέσβειρα καλής θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες παρέμεινε στο λιμάνι για λίγη ώρα και συνομίλησε με προσφυγόπουλα, μέσα σε κλοιό δημοσιογράφων, οπερατέρ και φωτορεπόρτερ.
Στη συνέχεια μετέβη στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων του Δήμου Αθηναίων, στον Ελαιώνα.
Αρχικά, η ηθοποιός επρόκειτο να μεταβεί στη Λέσβο, από τον Λίβανο όπου βρισκόταν, το βράδυ της Τρίτης. Τελικά, η επίσκεψή της στο νησί ματαιώθηκε.
Στις 5 το απόγευμα η Ατζελίνα Τζολί θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χαμός στο Άνφιλντ για τις αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων
- Βλάχος: «Όλα τα παιδιά έβγαλαν ενέργεια και ποιότητα»
- Ο Τραμπ «κλείνει» τα Στενά του Ορμούζ – Κατηγορεί το Ιράν για «παγκόσμιο εκβιασμό»
- Μπλόκο στο Πάσχα με μολότοφ έβαλε η ΕΛ.ΑΣ. – Έγιναν 14 συλλήψεις πριν την Ανάσταση στην Αττική
- Μαγνησία: Ιερέας δεν έλεγε το «Χριστός ανέστη» αν δεν σταματούσαν τα πυροτεχνήματα
- Ενορχηστρωμένο μπαράζ μηνυμάτων στηρίζει τον Όρμπαν στο Telegram – Οι υποψίες στη Ρωσία
- «Στη λίστα του Ολυμπιακού για αντί-Πίτερς ο Αϊζέια Μάικ» (vid)
- Ζαμπόλι: «Εγώ γνώρισα τους Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ» – Νέες σκιές από την υπόθεση Έπσταϊν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442