Ο Ντεφούρ είναι στην αποστολή της Αντερλεχτ, αλλά αμφίβολος με ΟΣΦΠ
Τελικά ο Στίβεν Ντεφούρ είναι στην αποστολή της Άντερλεχτ που ταξιδεύει στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την Πέμπτη.
Τελικά ο Στίβεν Ντεφούρ είναι στην αποστολή της Άντερλεχτ που ταξιδεύει στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την Πέμπτη.
Ο μέσος της βελγικής ομάδας είχε τραυματιστεί στο 1-0 επί των «ερυθρόλευκων» στο πρώτο ματς της φάσης των «32» του Εuropa League.
Πάντως παραμένει αμφίβολο αν θα αγωνιστεί, όμως ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή, με τον επίσημο λογαριασμό των Βέλγων στο Twitter να ποστάρει φωτογραφία του από την αναχώρηση για Αθήνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Φαρσοκωμωδία» CIA-Ροντρίγκες: Γιατί η διάδοχος του Μαδούρο είναι τόσο θερμή με τον απαγωγέα του;
- Ο Γιάννης Μώραλης στην ετήσια εκδήλωση του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος
- Τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός να βρεθεί απευθείας στη League Phase του Champions League την επόμενη σεζόν
- Κυβέρνηση: Μετρά τις πληγές της από τα μπλόκα – Θυμήθηκε την «εθνική συναίνεση» για τον πρωτογενή τομέα
- Κακοκαιρία στην Αττική: Φούσκωσε ο Ιλισσός – Δείτε βίντεο
- Πασχάλης Τερζής: Εισήχθη με αναπνευστικά προβλήματα στo νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του


