Lidl Hellas: Νέα καμπάνια για την ποιότητα των προϊόντων
Η νέα καμπάνια της LIDL αναδεικνύει την ποιότητα των προϊόντων που κάθε μέρα φέρνουμε στο τραπέζι σας μέσα από μια ταινία με ήρωες τους Έλληνες παραγωγούς και καταναλωτές.
Ίσως είναι το άπλετο φως που έχει η Ελλάδα και που τελικά τα δείχνει όλα. Ίσως είμαστε εμείς που το έχουμε μέσα μας να ξεχωρίζουμε το καλό. Να αναγνωρίζουμε ένα καλό φρούτο ή ένα καλό λαχανικό όταν το δούμε να γυαλίζει. Καταλαβαίνουμε το φρέσκο ψάρι από τη ζωηράδα στο μάτι. Ή το καλό κρέας από το πόσο σφιχτό είναι. Είναι τόσο απλό τελικά: το καλό φαίνεται.
Και αυτό ακριβώς είναι που εμείς στη LIDL Ελλάς θέλουμε να δείξουμε σε όλους. Την ποιότητα των προϊόντων που κάθε μέρα φέρνουμε στο τραπέζι σας.
Αυτά είναι τα στοιχεία που αναδεικνύει η νέα καμπάνια της LIDL. Μέσα από μια ταινία με ήρωες τους Έλληνες παραγωγούς και καταναλωτές. Αυτούς που ξέρουν να παράγουν το καλύτερο προϊόν, αυτούς που ξέρουν να το απολαμβάνουν παρέα με τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Μια ταινία που δείχνει την αληθινή Ελλάδα: τα χωράφια, τις φάρμες, τις θάλασσές μας, αλλά και τα εργαστήρια, τους φούρνους, τα τυροκομεία μας. Μέσα σε όλη αυτή την πληθώρα εικόνων, η LIDL είναι εκεί, να φροντίσει, να ελέγξει, να μεταφέρει τα καλύτερα προϊόντα, και να μπορεί περήφανα να υπογράψει ότι ό,τι προσφέρει «αξίζει και φαίνεται».
Η καμπάνια ξεδιπλώνεται και με θεματικές ταινίες πάνω στις βασικές κατηγορίες προϊόντων της LIDL: φρούτα και λαχανικά, γαλακτοκομικά, κρέας και πουλερικά, ψάρια και θαλασσινά, αρτοσκευάσματα. Σε αυτές τις ταινίες, δημιουργείται ένας ιδιότυπος διάλογος ανάμεσα στον καταναλωτή και τον παραγωγό που ξέρει ότι το καλό προϊόν αξίζει και φαίνεται, και μπορεί να το αποδείξει με στοιχεία.
Για να γίνουν όλα αυτά, δούλεψαν μήνες με δημιουργική αντίληψη και μεράκι πολλοί συντελεστές: Οι άνθρωποι του τομέα Marketing της Lidl Hellas με τους συνεργάτες της διαφημιστικής εταιρείας The Newtons Laboratory που είχαν την ιδέα, οι άνθρωποι της Stefi Lynx Productions που φρόντισαν να γίνουν όλα άψογα, ο σκηνοθέτης Γιώργος Ζαφείρης, ο διευθυντής φωτογραφίας Θωμάς Βαρβίας με όλο το crew, και ο συνθέτης Νίκος Πορτοκάλογλου για το υπέροχο αυθεντικό μουσικό θέμα.
Τα γυρίσματα έγιναν σε διαφορετικά locations στη Βόρεια Ελλάδα και διήρκησαν συνολικά 10 μέρες.
Και φυσικά, συνεχίζουμε με συνέπεια να παρέχουμε τα φθηνότερα ποιοτικά προϊόντα στο ελληνικό λιανικό εμπόριο τροφίμων. Κάτι που πάντα κάναμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε καθώς παραμένουμε ο ηγέτης στη διαμόρφωση των χαμηλότερων τιμών της αγοράς.
Ξένη δημοσίευση
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)
- Ευρωκοινοβούλιο: Το άρθρο 86 και τα εμπόδια στην απονομή δικαιοσύνης – Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Δικαίου έναντι διατάξεων
- Μπαρτσελόνα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1: Ο Κουντέ έδωσε πολύτιμη νίκη στους «μπλαουγκράνα» (vid)
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τα αποψινά παιχνίδια του Champions League (vids)
- Ίντερ – Λίβερπουλ: 0-1: Νίκη – βάλσαμο για τους «κόκκινους», από το… δώρο του Μπαστόνι (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)





















![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)


































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442