Καθαρά 1 εκατ. ευρώ τον μήνα θα παίρνει ο Ιμπραΐμοβιτς
Είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές των τελευταίων ετών και πολύ σύντομα θα γίνει και ο πιό ακριβοπληρωμένος «αστέρας» του γαλλικού πρωταθλήματος. Ο λόγος για τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, που οδηγεί την Παρί Σεν Ζερμέν σε εγχώριες και διεθνείς επιτυχίες και ο οποίος αναμένεται εντός των ημερών, να δει τις μηνιαίες απολαβές του σχεδόν να διπλασιάζονται και να φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ καθαρά!
Είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές των τελευταίων ετών και πολύ σύντομα θα γίνει και ο πιό ακριβοπληρωμένος «αστέρας» του γαλλικού πρωταθλήματος.
Ο λόγος για τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, που οδηγεί την Παρί Σεν Ζερμέν σε εγχώριες και διεθνείς επιτυχίες και ο οποίος αναμένεται εντός των ημερών, να δει τις μηνιαίες απολαβές του, σχεδόν να διπλασιάζονται!
Οπως υποστηρίζει σε σημερινό της δημοσίευμα η «Parisien», αναμένεται η ενεργοποίηση της συμφωνίας που έκανε το περασμένο καλοκαίρι ο Σουηδός άσος, με τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφι, η οποία προβλέπει «καθαρές» αποδοχές ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ!
Μέχρι σήμερα, ο υψηλόσωμος άσος εισπράττει 1,3 εκ. ευρώ μεικτά (περίπου 800.000 ευρώ καθαρά), ενώ με την νέα συμφωνία θα προστίθενται στον λογαριασμό του 1,5 εκ. ευρώ (σχεδόν 1 εκ. ευρώ καθαρά) σε μηνιαία βάση.
Κατά συνέπεια, ο Ιμπραϊμοβιτς θα ξεπεράσει στον σχετικό κατάλογο, τον Αργεντινό συμπαίκτη του στην Παρί, Ανχελ Ντι Μαρία, που ήταν ο πιό ακριβοπληρωμένος παίκτης του σαμπιονά.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Με μόλις οκτώ παίκτες θα παραταχθεί η Μονακό στο ΟΑΚΑ για το νοκ-άουτ παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των play in της Euroleague (21/4, 21:00).
LIVE: Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Το Σάββατο (18/4) ο Ολυμπιακός νίκησαν «ξεκούραστα» με 17-6 τον Πανιώνιο στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά, για το ματς της 21ης αγωνιστικής της Water Polo League και έκαναν το «21 στα 21».