O Κώστας Τουρνάς για πρώτη φορά στη σκηνή του Gagarin
Στις 29 Ιανουαρίου 2016, ο Κώστας Τουρνάς ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή του Gagarin 205, για ένα ηλεκτρικό, ροκ live και μια αναδρομή στη σαραντάχρονη πορεία του, αποδεικνύοντας ότι τα ωραία κομμάτια παραμένουν πάντα μοντέρνα.
Ο Κώστας Τουρνάς είναι όλη του τη ζωή μουσικός. Πάντα ήθελε να κάνει διαφορετικά πράγματα, να αποδεσμεύεται από τις όποιες επιρροές και να γράφει αληθινά «δικά μας» τραγούδια… από αυτά που βρίσκουν την καρδιά μας, τότε, τώρα και πάντα.
Τα πρώτα βήματα του με τους POLL μας άφησαν διαφορετικά τραγούδια από όσα είχαν ακουστεί και παρουσιαστεί στην μέχρι τότε ελληνική μουσική σκηνή. Από τα Απέραντα Χωράφια και το Άνθρωπε Αγάπα, μέχρι το Κλέβει ο καιρός και το Τουρνάς ’11, ο καινοτόμος Τουρνάς, δεν επαναπαύεται, ούτε σταματά να δημιουργεί
Η πορεία του είναι γνωστή σε όλους: αδιάκοπη προσφορά, με μια πλούσια πορεία μέχρι σήμερα, την πορεία ενός πρωτοποριακού καλλιτέχνη που επηρέασε ολόκληρο το σύγχρονο τραγούδι. Αυτές τις μοναδικές στιγμές θα θυμίσει στο κοινό που θα βρεθεί στο Gagarin το βράδυ της Παρασκευής 29/1: «[…] Και σήµερα θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο µπορώ, που αν γίνεται, να ξεπερνά ό,τι έχει γίνει» (Κώστας Τουρνάς, in.gr, 10/2015).
Info
Gagarin 205, Λιοσίων 205,
Τιμή εισιτηρίου: προπώληση 10 ευρώ, ταμείο 12 ευρώ
Σημεία προπώλησης: www.viva.gr, καταστημάτα Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός, Media Markt, Reload (Πανεπιστημίου 54)
entertainment.in.gr
- Κακοκαιρία: Δραματική διάσωση γυναίκας από ορμητικό χείμαρρο στη Γλυφάδα – Δείτε βίντεο
- Ολυμπιακός: Tα σενάρια πρόκρισης και τα κριτήρια ισοβαθμίας στο Champions League
- Χαρίτσης και Σακελλαρίδης δοκιμάζουν τα όριά τους: Συνέδριο επιβίωσης ή ρήξης για τη Νέα Αριστερά – Το βλέμμα στον Τσίπρα
- Workmonitor 2026: Δεύτερη δουλειά για να βγει ο μήνας ψάχνει ο ένας στους δύο Έλληνες εργαζόμενους
- Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και οι Polkar στον Σταυρό του Νότου Club
- Σάρωσε τη Ρόδο η κακοκαιρία – Η θάλασσα βγήκε στο λιμάνι, πλοίο έδωσε μάχη με τα κύματα





