Anonymous: Κήρυξαν «πόλεμο» στην Τουρκία, καταγγέλλουν ότι στηρίζει την ISIS
Στο στόχαστρο της ομάδας χάκερ-ακτιβιστών Anonymous βρίσκεται η Τουρκία. Η οργάνωση πραγματοποίησε κυβερνοεπίθεση κατά τουρκικών ιστοσελίδων την προηγούμενη εβδομάδα, προκαλώντας προβλήματα στη λειτουργία 40.000 τουρκικών ιστοσελίδων.
Στο στόχαστρο της ομάδας χάκερ-ακτιβιστών Anonymous βρίσκεται η Τουρκία. Η οργάνωση πραγματοποίησε κυβερνοεπίθεση κατά τουρκικών ιστοσελίδων την προηγούμενη εβδομάδα, προκαλώντας προβλήματα στη λειτουργία 40.000 τουρκικών ιστοσελίδων.
Τώρα, οι Anonymous απειλούν να «ρίξουν» τα συστήματα, βάσει των οποίων λειτουργούν τα αεροδρόμια, οι τράπεζες και οι κυβερνητικές εγκαταστάσεις της χώρας καθώς και τους διακομιστές που αποτελούν τη βάση των ψηφιακών υποδομών της Τουρκίας.
Σε ανακοίνωσή της, η ομάδα αναφέρει: «Η Τουρκία στηρίζει το Νταές, αγοράζοντας πετρέλαιο από αυτό και επιτρέποντας στους μαχητές του να νοσηλευτούν (στη χώρα)».
«Δεν δεχόμαστε ότι ο Ερντογάν, ηγέτης της Τουρκίας, θα βοηθά την ISIS. Εάν δεν σταματήσετε να στηρίζεται την ISIS, θα συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε επιθέσεις κατά του Διαδικτύου σας» σημείωσε.
Την προηγούμενη εβδομάδα, οι χακτιβιστές εξαπέλυσαν τεράστια επίθεση άρνησης υπηρεσιών (DDoS) κατά της Τουρκίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442